Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelitek a sok egymás utáni szex után fájó hüvelyeteket?
Figyelt kérdés
sajnos csak hétvégenként tudunk együtt lenni, akkor viszont nem kíméljük egymást:) ez így rendben is van, viszont a 4-5. menet után már érthetően fáj. Niveával kenem, ez segít többnyire, de nem tudom, mennyire tesz jót. Mivel intim hidratáló krém nincs, ezért használom ezt.
Érdekelne, ti mivel regeneráljátok magatokat sok használat után.
2009. okt. 25. 13:09
1/8 anonim válasza:
Neogranormon kenőcs. Hámosít, nekem másnapra el is múlik tőle.
2/8 anonim válasza:
a nívea nem oda való, sőt a neogranormon sem, mivel az csak külső hámra használható, kívülről kenheted magad, de az ugye nem a hüvelyed. használj intimmosakodógélt, vagy főzz erős kamilla vagy cickafarkfű teát, itass át vele egy tampont és tedd fel 1-2 órára, jobb ötletem nincs.
3/8 anonim válasza:
mivel nincs intim krem, ezert a meglevo kremeket semmikepp NE hasznald ilyen celra!!!!!! egyaltallan nem segit, soot!!! az h elmulik a fajdalom az nem a kremnek tulajdonithato. azonkivul h szunetet tartasz, mast nem tehetsz. a huvely rugalmas, gyorsan regeneralodik. hadd h vegezze a szervezeted a dolgat es ne kavarj be hulyesegekkel. a kremek csak felboritjak a huvely sajat florajat ami durva fertozesekhez vezethet.
4/8 anonim válasza:
intim mosakodó és pihentetés...mást én sem szoktam csinálni...
6/8 anonim válasza:
elég a pihentetés (ezek szerint úgyis megkapja hétköznap), de a nivea sem árthat.
Nem tudom, a kedves válaszolók miből gondolják, hogy rosszat tesz, kb ugyanannyira káros, mint a masszázsolaj meg a síkosító, amit meg minden további nélkül bejuttathatónak tartanak.
7/8 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok, bocsánat, félreértettem a kérdést. Nekem nem a hüvelyem szokott fájni, hanem a környéke, az kidörzsölődik, ezért jó rá a neogranormon. Azt, hogy belülre kend én sem ajánlanám semmiképp.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én sem belülre kenem, hanem kívülre. Én fogalmaztam meg a kérdést rosszul, nekem is kívül fáj, nem belül.
2009. okt. 27. 09:05
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!