Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha nem maszturbálok?
Figyelt kérdés
15l vagyok és nem maszturbálok. ez baj? egyszerűen nem tom élvezni :D pedig mindenki mondja h juj biztos perverz vagyok meg ilyen olyan vad vagyok az ágyban. (am szűz vok..) lehet h azért van mert szerelmes vok és azzal a fiuval képzelem el és igy magamnak már nincs is kedvem csinálni? bocs ha értelmetlen:D2009. okt. 25. 12:32
1/5 anonim válasza:
Baj? Már mért volna baj? Azaz kinek volna baj? Ugyan már, ha nem tetszik, ne csináld, ennyi. Mért érdekel erről a külvilág véleménye? Rólad van szó, akkor meg azt csináld, amit te jónak tartasz. Nem leszel attól boldogabb, ha mások által határozod meg, hogy milyen vagy... Ne érdekeljenek a többiek :D
2/5 anonim válasza:
Igaza van az előttem levőnek, DE. A maszti arra jó, hogy megismerd a saját tested, rájöjj, hogy mi a jó neked, mit szeretsz ilyenek. És akkor könnyebben fog menni majd ha fiúval kerül rá a sor.
3/5 anonim válasza:
:D Igen, de ha nem élvezi, akkor aztán próbálhatja felfedezni magát, nem fog menni. Kérdező, ha a szeretett srácra gondolsz közben, és úgy már jobban élvezed a dolgot, úgy mindenképp a 2. válaszadónak van igaza :) De ha úgy se, szerintem kár erőltetni. A masztrbálás alapja mégiscsak az élvezet.
4/5 anonim válasza:
Én sem maszturbáltam soha, amíg nem volt barátom, valahogy nem jutott eszembe, nem volt rá igényem, nem érdekelt, mittudomén. Én 16 voltam, mikor összejöttünk, és ő tanított meg rá, hogy ahhoz, hogy segíteni tudjon, előbb magamon kell tudnom segíteni...onnantól kezdve házi feladatot kaptam mindig :) És lám, két év múlva már van mivel elütnöm az időm, ha nincs velem, pedig nagyon szeretném... :)
A lényeg tehát, hogy ha nem, hát nem, majd megjön a kedved egyszer, minek siettetni.
5/5 A kérdező kommentje:
kösszii :) mindenkit felpontoztam:)
2009. okt. 25. 13:12
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!