Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Megtörtént már ez valakivel?
Figyelt kérdés
Tegnap a párom a reggelihez csípős paprikát evett, utána kb 1 órával hozzám bújt!!! Elkezdett oralizálni de 5 percnél tovább nem bírtam, mert iszonyatosan csípett ott lent, mert a nyálában még ott volt a paprika!!!! (Nem kamu) Csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek? :)2009. okt. 24. 13:59
1/10 anonim válasza:
Nem, hát ez természetes :D Olyan, mint mikor sok hagymát eszel és fogmosás után is érezni a hagymaszagot :S
3/10 A kérdező kommentje:
jaja, de szerencsére 10 perc után elmúlt az égető érzés:) de addig nagyon szenvedtem!!!!:)
2009. okt. 24. 14:11
4/10 anonim válasza:
Én is voltam így, csak a párom ujja volt erőspaprikás, rossz volt, ki kellett mosnom a hüvelyem.
5/10 anonim válasza:
Nem csak ti vagytok ilyen szerencsétlenek, nyugi! Nekem a csilivel volt hasonló randim!
6/10 A kérdező kommentje:
:):) az se lehetett túl kellemes:)
2009. okt. 25. 10:42
7/10 anonim válasza:
Hát, velem csak annyi történt, hogy síkosítót vettünk (sajnos nem tudok eléggé benedvesedni:/), barátom kiszúrt egyet, rábíztam, aztán bekent vele, és elkezdett borzasztóan csípni... akkor tudtam meg, hogy mentolosat választott :S :D Nekem is kb. 10 percig csípett, de az alatt majd' meghaltam!
Szóval...:)
8/10 anonim válasza:
Mindenkinek egy jo tanacs a csiposparikaban levo mereg (ettol csipos, de csak nagy dozisban mergezo)csak zsirall, olajjal es alkohollal oldhato....sok sikert azert mindenkinek.
Velem meg ilyen nem tortent, mert szerintem a paom mar megjarta es mindig elore gondolkodik.
9/10 anonim válasza:
Én szeretkezés előtt sokszor kapok be egy rágót.És a friss mentolos rágó is szokta csípni egy kicsit a barátom lomposát.De szintén ez is hamar elmúlik.18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!