Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az is nagyon fáj, ha a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az is nagyon fáj, ha a párom egy ujjal ujjaz (kettő esélytelen volt, próbáltuk), de ő már nagyon vágyik a szexre. Amúgy én is, csak félek, hogy nagyon fájna. Próbálkozzunk vagy érdemesebb várni vagy ettől nem annyira függ a fájdalom?

Figyelt kérdés
(Ő 20, én 19, ő már nem szűz, én igen. )
2009. okt. 24. 11:12
 1/10 anonim ***** válasza:

Azért fáj, mert félsz.

Fejbe kéne kicsit rendbe tenni magad.

Szoktál maszturbálni? Nagyon sokat segítene az ellazulásban...

2009. okt. 24. 11:21
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem azért fáj az az egy ujj is mert nem vagy eléggé nedves. Gondolom 19 évesen már használsz tampont és az ugyebár nem fáj. Megkéne próbálni, hogy nem izgulsz annyira a fájdalmon és barátodat is megkérni, hogy ne csak ujjazzon hanem tényleg izgasson és kényeztessen is.

Amúgy elképzelhető, hogy nagyon fog fájni. Szerintem először elkéne jutni arra a pontra, hogy az ujjazás ne legyen kellemetlen.

2009. okt. 24. 11:22
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem használok tampont, pont azért mert az is fáj és nem is szeretem.

Elég nedves vagyok, sőt én már néha soknak is érzem, szóval ezzel nincs baj.

2009. okt. 24. 11:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Próbálj meg ellazulni, halk zene, sok előjáték, sok nyalás, mert tuti, hogy rágörcsölsz. Ugye ilyenkor emg olyan szűk leszel, hogy egy zabszem is alig megy be, nemhogy két ujj. Igen és gondolj arra, hogy ezen ha túlesel utána csak jobb lesz, hidd el.
2009. okt. 24. 11:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Próbálj meg ne arra gondolni, hogy ez egy fájdalmas dolog lesz... hanem arra, hogy a barátoddal lehetsz, aki nagyon szeret, kíván téged és végre egymáséi lehettek. Egy közös fürdő például sokat segíthet az ellazulásban szex előtt. Kényeztessen sokat a barátod, és először csak néha néha dugja be az ujját. (Számomra sem túl izgató, amikor egyfolytában csak ujjaznak megállás nélkül.) Amikor kicsit szokod az érzést, hidd el már nem fog fájni.
2009. okt. 24. 12:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Addig semmi képpen ne kezdjetek neki a szexnek,amíg nem megy legalább 2 ujjal az ujjazás,de a 3 mégjobb lenne.Hidd el,h meéri egy kicsit többet foglalkozni vele így az elején,minthogy a szexszel szenvedjetek.elhiszem,h most még kellemetlen,meg túl akartok lenni a nehézségeken,de ezt mindenkinek végig kell csinálnia.Ha a barátod türelmetlen (ne legyen,mert az Ő érdeke is+ha szeret,akkor ne essen nehezére a bemelegítés) akkorse kapkodd el még a dolgot.Foglalkozz magaddal!Otthon,próbáld meg magad kényeztetni,a párodat meg kérd meg,h ne csak ujjazzon,hanem mondjuk nyalogassa is közben a csiklódat.Nem árt ha a természetes nedvesség mellé használtok síkosítót,így az elején jól jön az!Ha bemegy az 1 ujj,akkor azt szokni kell (tudom,mert az elején nekem is fájt az 1 ujj és még a minitampont se tudtam magamnak feldugni) nem percek,órák kérdése a dolog.Napokig,hetekig is eltarthat,mire eljuttok egyik pontról a másikra.Ha már megszoktad az 1 ujjat,nagyon lassan fokozatosan,síkosítóval türelmesen kell bevezetni a másodikat,azt is sokáig szoktatni és nem árt ugyanígy a harmadikat is hozzácsapni.Tudod,h macerásan hangzik,de HIDD EL,h megéri,szerintem nagyon fontos,h az első szex ne úgy maradjon meg benned,h úristen,de fájt.Én egy picit fiatalabb voltam,amikor ezt átéltem (15) de sokakkal ellentétben elmondhatom magamról,h egy kicsit sem fájt az első szex,nagyon élveztem már azt is és megérte a 2-3 hónap munkát ellőtte!

17/L

2009. okt. 24. 13:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Próbálj ne gondolni rá, hogy fáj, csak engedd el magad, vagy próbálj te gyakorolni és újjazni magad.Ha még mindig fáj, akkor menj el nőgyógyászhoz és ő hátha többet lát és többet tud mondani, hogy miért fájhat.
2010. jan. 18. 07:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálgasd te magadnak az ujjazásos módszert. Az a lényeg,hogy élvezd a szexet, nem az,hogy fájjon. Szóval otthon este láb szét, ujj be és próbálgasd.
2010. jan. 20. 15:57
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Egy jó nagyfaszú nigger kellene neked! Az úgy beverné, h gátszakadásod lenne, de utánna nem fájna a lófasz se! Én ezt tanácsolom! :)
2010. jan. 20. 16:29
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat mindenkinek, amiket eddig írtatok!

Az utolsónak csak annyit, hogy azt kívánd másoknak, amit magadnak is kívánnál. Remélem neked teljesül:)))

2010. jan. 20. 17:39

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!