Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet korai volt még a szex?
Figyelt kérdés
Egy sráccal 2 hete találkozgatunk, múltkor nála aludtam, s megtörtént a dolog, nem bírtunk aludni se. Tarthat így könnyűvérű nőnek?2009. okt. 24. 09:17
1/7 anonim válasza:
attól függ hány évesek vagytok, mióta és mennyire ismeritek egymást(barátként vagy ismerősként), komoly kapcsolatot akartok-e (bár ha 2 hete találkozgattok akkor ez nem egy egyéjszakásnak indult gondolom). de amúgy szerintem simán tarthat könnyűvérűnek, attól függetlenül h ő is lefeküdt egy olyan csajjal akit alig ismer(?) ő is könnyűvérű, de tudod hogy van ez..ha egy pasi van 100 nővel az "dicsőség" de ha a csaj van 100 vkivel az már k*rva:S ez a hülye felfogás sokak szerint..
2/7 anonim válasza:
szerintem te is tudod a választ. Igen.
4/7 anonim válasza:
Azért ki lehet kalapálni a csorbát.
Erősíts most rá inkább érzelmileg, esetleg intellektuálisan. Ha vevő ezekre is, még lehet belőle szuper kapcsolat. Ha csak dugni akar, dobd szerintem!
5/7 anonim válasza:
A mai világban szerintem nem volt korai..
6/7 anonim válasza:
anno mi is két hétig birtuk..:) aztán két éves kapcsolat lett belőle.
7/7 anonim válasza:
Én két hét után a szüzességem adtam oda a barátomnak. Nem tehettem róla, éreztem, hogy ő az, akit kerestem. 19 éves voltam, azóta is együtt vagyunk a legnagyobb boldogságban. Én is féltem tőle utána, hogy mi van, ha ezért könnyűvérűnek tart, és amikor tőle megkérdeztem, akkor annyit válaszolt, hogy ő szeret, érzi, hogy én is szeretem, és ismer annyira, hogy tudja rólam, hogy szerelemből tettem, nem könnyűvérűségből. Szerintem nagyban függ a megítélésed a sráctól. Volt egy korábbi barátom, aki második randin le akart fektetni, és amikor nemet mondtam, azt mondta, hogy zárdába való vagyok, mert, hogy ez alap dolog a mai világban. Szerintem próbáljátok egymást jobban megismerni, és kialakítani (ha még nincs meg) az érzelmi kötődést is. Ha viszont a srác mostantól nem hajlandó másra, mint szexre veled, akkor sajnos ő nem kapcsolatot akar tőled.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!