Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem kívánom a szerelmemet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kívánom a szerelmemet, nem csak őt, de egyik páromat sem kívántam sose, csak muszájból feküdtem le velük! Mostani páromat nagyon szeretem, nem szeretném, ha elhagyna ezért. Mi lehet a bajom? Frigid vagyok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 08:23
 1/8 anonim ***** válasza:
szerelmes vagy és úgy sem megy?:( ez elég érdekes, ha szerelmes vagy, és jól megvagytok, és vonzódtok egymáshoz, akkor előfordulhat hogy frigid vagy. hány éves vagy?
2009. okt. 24. 08:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Számít, hogy mennyi tapasztalatod van ez ügyben! Lehet, hogy egyik párodat sem, és a mostanit sem fogadod el magadban valamiért. Ám, ha mégis úgy érzed, hogy tényleg ő az igazi, akkor azt kellene rendbe tenned magadban, hogy úgy egyébként hogy állsz a szexszel. Lehet, hogy túl gátlásos vagy, esetleg otthonról hozott szorongások tartanak vissza, stb. Valójában egy szakember (pszichológus/pszichiáter) segítene rájönni a dolgok mélyére.

De ha még fiatal vagy nagyon, s még nem volt elég sok tapasztalatod a szexualitás terén, akkor ne aggódj! Akkor valszeg inkább csak az van, hogy még nem volt eléggé tapasztalt barátod sem e téren.

Egyébként a mostani esetben szerintem segíthet az őszinteség. Ha tényleg ő az igazi, akkor talán vagytok olyan lelki kapcsolatban is, hogy meg tudjátok ezt beszélni. Lehet, hogy ha tud róla, akkor tud (és akar is) tenni ez ellen valamit. Pl. jobban igyekszik. Szerintem nem érdemes becsapni, ez egyikőtöknek sem jó hosszútávon. Persze, lehet, hogy elbizonytalanodik, ha megtudja, s az is lehet, hogy megijed, ez esetben nemigen lehet a barátodnak komolyabb tapasztalata az emberi kapcsolatok iránt. Ilyen esetben van hova fejlődni.

Ha kizárólag leszűkítjük a kérdést és szeretnél kísérletezni szexuálisan magaddal, akkor én a helyedben egy tapasztaltabb (tán egy kicsit idősebb a korosztályodnál) férfiút keresnék. De ez csak egy tipp.

Ja, s nem ártana megtudni, van-e, ill. mi az ami felizgat (pl. szexjelenet, romantika, akár esetleg erőszak...stb. 1000 dolog lehet,) Amíg nem ismered magad, és nem vagy őszinte magadhoz (nem biztos, hogy ez jelenleg így van, csak lehetőségként mondom :-)), addig nehéz lesz átadnod magad az élvezeteknek.

Ha nem találsz semmi szexuálisan izgató dolgot, még keresésre sem, akkor szerintem érdemes felkeresni egy szakembert. Ártani biztos, hogy nem fog ártani.

Sok sikert!

2009. okt. 24. 09:14
 3/8 anonim ***** válasza:
igen akkor valszeg frigid vagy.
2009. okt. 24. 14:20
 4/8 anonim ***** válasza:
szoktál önkielégíteni? azt kívánod? vágysz az orgazmusra, csak az aktusra nem? vágysz arra, hogy csak te kényeztesd őt? és attól sem izgulsz fel, ha kényezteted őt?
2009. okt. 24. 14:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Van szexuális tapasztalatom, 25 éves vagyok, RITKÁN csinálok orgazmust , azt kívánom!A párom idősebb nálam 8 évvel és tudja a problémámat!Már ittasan is próbáltam, de nem sikerült felizgulni, ő mindent meg tesz, vmikor vad , vmikor romantikus egyik se jön be, de azért még nem akarok orvoshoz fordulni.
2009. okt. 24. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Hali! 2. vagyok ismét!

Szerintem ne halogasd az orvost! Nem mintha sürgetne a dolog, de szerintem nincs mire várni. Csak jót teszel vele és a párodnak is szerintem. Van ismerősöm, hasonló problémával. Nála pl. agresszív anya, apa hiánya, ezáltal férfiakkal szembeni BURKOLT ellenállás, igaz ez így eléggé leegyszerűsétett. Lényeg, hogy magát el tudja juttatni, más nemigen. Neki segített a pszichiáter.

Szerintem nem veszítesz vele.

2009. okt. 24. 18:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Ismét a 2. vagyok.

Közben az is eszembe jutott, hogy valahol a koncentráció is közrejátszhat. Legalábbis a magam tapasztalatát tudom most felhozni. Ha pl. én nem annyira vagyok jó passzban, de párom nagyon kívánja, általában nem utasítom el, hanem megpróbálom összeszedni magam. Ha úgy érzem, végképp nem tudok elmenni, akkor meg is mondom neki, hogy nem érdemes küszködnie, attól én még szívesen kényeztetem őt. De általában én is összeszedem magam. Ilyenkor fontos, hogy tudjak magamra koncentrálni. S nem tagadom, ilyenkor előveszem fantáziámat, esetleg korábbi erotikus élményeimet, netán képzeletemet, s gyakorlatilag a gondolataimmal vezetem rá magam az orgazmusra. Ő pedig teszi a dolgát. Tény, hogy ilyenkor nagyon jól jön a koncentrációképesség! Ha nem lenne, én sem tudnék ilyenkor elmenni. Jó, persze, nálam ez viszonylag ritka, éppen ezért értem meg, hogy gond lehet neked. Hisz

ennyi idő után, már görcsössé válhatott nálad - gondolom - a dolog, akkor meg pláne nem fog menni!

Hát... ez jutott most eszembe, gondolkozz el esetleg rajta. Azt mondtad, volt azért már orgazmusod. Szerintem próbálj ezekre az emlékekre koncentrálni, azaz rágondolni hátha beindul valami.

Bár könnyen lehet, hogy ez is az a kategória, hogy amikor már lemondasz róla, akkor fog megjönni az áttörés.

2009. okt. 24. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:

a frigiditás a csökkent nemi vágyat jelenti, de a kérdező azt mondja h egyáltalán nincs nemi vágy. viszont maszti van, azaz aszexuális.

okai:

"Az aszexualitás lehet rossz benyomások, tapasztalatok eredménye éppúgy, mint nevelési, vagy vallási hatásoké. Az ilyen légkörben felnövő egyén aszexuális magatartást tanúsíthat."

2009. okt. 24. 21:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!