Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetséges, h nekem nincsenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, h nekem nincsenek erogén zónáim?

Figyelt kérdés
Egyedül a nemi szervem simogatása izgat,a többi csak olyan semleges érzés,ez mással is így van?Lány vagyok egyébként.Ha a mellemhez érek,az egyenesen kellemetlen,semmint jó.De a többi is csak semleges.
2009. okt. 23. 23:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hány évesvagy? pettingeltél már barátoddal (havan/volt)? Ha az sem izgat fel kicsitse ha pl a füledet nyalogatják akkor vmi nem stimm.
2009. okt. 23. 23:38
 2/14 A kérdező kommentje:
19 vagyok,nem volt még pasim,nem pettingeltem.Sajnos a fülnyalogatást magamnak nem tudom kipróbálni :D De semmi erotikusat nem érzek a fülemnél,a nyakamnál, a mellemnél,sehol
2009. okt. 23. 23:54
 3/14 A kérdező kommentje:
Vagy mit kellene érzeni egy erogén zónán??
2009. okt. 23. 23:54
 4/14 anonim ***** válasza:

Ha még nem volt barátod, és nem pettingeltél, akkor az azt jelenti, hogy eddig még csak te érintetted magad? Ha ez így van, abból ne vonj le messzemenő következtetéseket. A tested másképp reagál a saját érintésedre, mint máséra. Ha én simogatom magam, én sem érzek semmi különöset, pedig egyébként nekem rengeteg erogén zónám van. De csak egy férfi tudja belőlem kihozni.

és ez így normális.

2009. okt. 24. 00:00
 5/14 anonim ***** válasza:
Azért ha egy pasi simogat, az más.:) Szerintem tuti vannak erogén zónáid, majd ha a szerelmed simogat, és akkor sincs semmi, akkor elkezdhetsz izgulni.
2009. okt. 24. 00:01
 6/14 A kérdező kommentje:
Oké,akkor lehet,h vannak erogén zónáim:D Amúgy nem estem volna kétségbe,ha nincsenek,a csiklóm azért eléggé erogén :D Ha az se lenne az,na AKKOR megijednék:)
2009. okt. 24. 00:21
 7/14 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal. EGy erotikusan felfűtött alkalommal sokminden beindulhat az érzékek birodalmában.

De azzal egészíteném még ki, hogy akkor se ijedj meg, ha többszöri (pasi általi) tapasztalat során sem fedezel fel magadban több erogén zónát. Egyrészt mert nem feltétlenül kell, hogy legyen, és ahogy írtad a nemi szerved azért működik e téren. Másrészt pedig főleg idő és pasifüggő saját testünk ilyetén megismerése. Sokat számít, mennyire tudod elengedni magad egy erotikus szituációban. Van pasi, aki mellett alig-alig, van aki mellett pedig majd' megőrül az emberlánya, méghogyha az a szoba másik sarkában áll csupán. Valójában szerintem soha nincs vége az effajta tanulásnak (sem).

Egyébként, hogy mit érzünk, amikor beindulnak az erogén zónák? Hm..... én pl. kis bizsergést az alhasamban. Ill. nedvesedést. Esetleg feláll a szőr a karomon (ha éppen van). :-D

2009. okt. 24. 00:29
 8/14 A kérdező kommentje:
Egyébként az is lehet az oka,h egyik testrészemet se találom erotikusnak.Még szépnek se.Olyan átlagon aluli az egész,nem hinném,h egy fiú számára izgatóan néz ki bármelyik testérszem "azon" kívül.Az se azért,mert szép,hanem csak azért,mert "az".
2009. okt. 24. 00:34
 9/14 anonim ***** válasza:

Ennél azért kicsit bonyolultabb a dolog. A szépség relatív, ezt már biztosan hallottad....

Hidd el, aki igazán szeret, annak nagyon szép leszel!

Az erotika pedig ennél még inkább rejtelmesebb. A szexuális fűtöttség is egyénre szólóan működik. Ami egyik pasinak tetszik, az nem biztos, hogy a másiknak is. Egyszerű példa: valamelyik pasi a pálcika nőkre bukik, valamelyik meg a ducikra, s persze valamelyik, meg az átmenetre. Ne aggódj! Ha szerencséd van, olyan pasit fogsz ki, hogy ezek a dolgok nem lesznek kérdésesek számodra. Sőt lehet ez is egy mérce: addig, amíg ezek a dolgok kérdésesek számodra, addig még nem találtad meg az igazit....

Kissé leegyszerűsített ugyan ez a dolog, de nekem bejött. :-)

2009. okt. 24. 00:44
 10/14 anonim ***** válasza:
Ja, a 00:29 és a 00:44 ugyanaz vagyok :-)
2009. okt. 24. 00:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!