Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel nedvesíthetném még a csiklómat nyálon kívül önkielégítés közben?
Figyelt kérdés
Már marhára unom,h folyton nyálaznom kell a kezem... :S Pl testápolótól bajom lenne?? Vagy mittomén...2009. okt. 23. 22:40
2/22 anonim válasza:
Az en nyalammal:D de akkor mar nem onkielegites lenne;d
5/22 A kérdező kommentje:
Szappannal?!?! Jaaa,utána meg majd leshetek,úgy kiszárítaná ott a "dolgaimat" :S Síkosító mennyibe kerül kábé?
2009. okt. 23. 22:44
6/22 anonim válasza:
sima mezei testápoló vagy babaolaj is megteszi... mit kell ilyen hülyeségből problémát csinálni, enyire nem bírod feltalálni magad...
7/22 anonim válasza:
szerintem barmilyen olaj megteszi, akar etolaj is:D
8/22 A kérdező kommentje:
Ha nem találnám fel magam,akkor a kérdés nem így lenne feltéve,te analfabéta majom.Az volt vele a probléma,h nem tudtam,lesz-e bajom tőle.Van aki esetleg próbálta??Még csak férfiaktól hallottam,h testápolót használ ilyen célokra,dehát az ő szervük teljesen más..
2009. okt. 23. 22:54
9/22 anonim válasza:
egy bernáthegyiben elég nyál van hozzá xD
10/22 A kérdező kommentje:
XDDD Beethoven:D
2009. okt. 23. 23:22
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!