Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha általában úgy érzem magam nőiesnek ha ki van bontva a hajam?
Figyelt kérdés
fiúk szerintetek milyen haj néz ki jól?2009. okt. 23. 21:18
1/19 anonim válasza:
a kiengedet haj^^ termeszetesebb es sokaknak ugy all jobban^^
2/19 anonim válasza:
Tegyél fel egy képet úgy, hogy a hajad kiengedve és egyet úgy, hogy összefogva/feltűzve, és megmondjuk :)
3/19 anonim válasza:
ezzel én is így vagyok, szebbnek érzem magam ha össze van fogva a hajam,mert ha ki van bontva akk eltakarja az arcom egyrészét és az sajnos nem áll jól.:S
4/19 anonim válasza:
Egyéntől függ. Van, akinek ez, van, akinek az áll jobban. Talán kicsit a kibontott haj nőiesebb, az összekötött haj meg inkább lányosabb. (Persze jó értelemben véve.)
Ami nekem nem tetszik, az a rövid haj... nagyon kevés nőnek áll jól, és nagyon sok, egyébként csodálatos nő ezzel rontja el a kinézetét.
5/19 anonim válasza:
Igen,kibontott haj csodaszép nagyon is,tényleg sok nő a rövid hajával rontja el kinézetét.
6/19 anonim válasza:
Kibontott hosszú haj nagyon jóltud állni egy nőnek... :)
de ez egyénfüggő.
rövid haj sok nőnek nem áll jól, de itt se lehet általánosítani.
én hosszúhaj párti vagyok. :P
7/19 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek ;)
2009. okt. 23. 21:28
8/19 anonim válasza:
Kibontott hosszú haj az igazi!
Képet is feltehetnél, de enélkül is tudjuk!
9/19 anonim válasza:
Én ha tetszeni akarok, akkor hordom kibontva a hajamat. Szerintem is a nők nagy többsége nőiesebb kibontott hosszú hajjal. Én akkor gumizom össze, ha nem látja más (mert így kényelmesebb), vagy ha "kemény" csajnak akarok tűnni pl.: paintballhoz.
10/19 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok. Kibontva zavar, összekötve meg nem érzem jól magam. Eddig a hajcsattal a legjobb, amolyan fél megoldás.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!