Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jutok el soha a csúcsra?
Figyelt kérdés
Eddig 2 fiúval voltam, és egyik alkalommal sem éreztem semmit. Ők meg már elmentek és ennyi. 18 éves vagyok, nem kezdtem korán semmit, kb fél éve veszítettem el. Nem értem mi lehet velem.2009. okt. 23. 16:03
1/4 anonim válasza:
Lehet,hogy kevés ideig csináljátok.
2/4 anonim válasza:
Szoktál maszturbálni? Fel tudod magad izgatni? Gyakorolj, ismerd meg mi a jó neked!
3/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy kevés ideig csinálnánk...
Ő sem megy el olyan hamar...amúgy nem szoktam, feleslegesnek érzem ha van barátom!
2009. okt. 23. 16:59
4/4 anonim válasza:
pedig jobb lenne, ha kipróbálnád, segíts magadon, h megismerd a testedet és, h mi a jó neked, addig nem fog menni. nekem sem sikerült soha az előző kapcsolatomban, mert elzárkózott a témától, nem közöltük egymással, h mit szeretnénk az ágyban. azóta volt egy partnerem (kizárólag szexeltünk), akivel mindent megbeszéltünk és minden alkalommal volt mindkettőnkenek orgazmusa. érted, ez mind2 fél érdeke! jah és ami még nagyon fontos: szex közben soha ne gondolj arra, h mikor lesz már orgazmusod!!!
sok sikert, hódítsd meg a csúcsot! :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!