Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tartós kapcsolat (rendszeres szexuális élettel) után kibírjátok akár maszturbálás nélkül is?
Az exbarátnőmnek semmilyen szexuális élménye nem volt előttem. Sose volt együtt úgy fiúval, sose maszturbált (utóbbit elmondása szerint azért, mert nem volt kiváncsi rá/sose izgatta fel az, hogy milyen lehet, amikor magának csinálja). Köztünk azonban minden megtörtént, szóval velem élte át első szexuális élményét és rendszeres szexuális életet éltünk. Le se tagadhatom, hisz fiú vagyok, nekem most hatalmas kangörcsöm van (sajnos ez van, férfi ösztönök...). De hogy állhat ő most a ezzel? Vajon most se maszturbál, úgy ahogy előttem se? Most hogy úgymond én belevezettem a szexbe, most se izgathatja a maszturbálás? Kibírja/megvan nélküle most is? Lányok, szerintetek?
(Én fiú 21, ő lány 19)
Igen, ha nincs partnerem, én nem maszturbálok, és simán kibirom, eszembe sem jut a szex
csak ha van barátom akit szeretek akkor
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!