Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nök miért nem szeretnek szexelni egésznap?
Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 14:00
11/21 anonim válasza:
Én is szeretek ha olyan hangulatom van.
19/L
12/21 nicol90 válasza:
én is szeretek csak tudod a pasik elalszanak egy idő után....
13/21 anonim válasza:
mert elégedetlenek az alakukkal és ez gátolja őket...
mert nem tudják szexszel túltenni magukat azon, ha a pasijuk fél órával előtte bunkó volt velük...
mert egész nap dolgoztak és a gyerek is az ő feladatuk volt...
talán éjszaka sem aludtak többet sorozatban 4-6 óránál, mivel a gyerkőc felkel és utána alig alszik éjjel és ezek után már reggel egy ügyfél kelti telefonon...
ezen felül lehet esetleg hormonális probléma is...
14/21 anonim válasza:
én is szoktam úgy érezni,h egész nap szexelnék,de aztán a harmadik negyedik menet után csak-csak elfárad az ember lánya :P Mi terveztünk a párommal ilyen "szexmaratont",h kifulladásig nyomjuk,de a negyedik után félhalottak voltunk :D
15/21 anonim válasza:
Ilyen szexmaratont mi is tartottunk, a negyedik után mi pihentünk egy ideig de aztán még négy menet összejött, igaz sokkal tovább tartott mondjuk a végére már teljesen kivoltunk testileg De azért jó az ilyen fáradtság nagyon :)
16/21 anonim válasza:
mert nem állatok mint a férfiak. =)
18/21 anonim válasza:
En egesz nap szeretnek szeretkezni, de a baratom, ahogy elmegy aztan mar neki eleg egesz napra. Nagyon ritkan van ugy, hogy egy nap ketszer is, de az nagyon ritkan van. Pedig milen jo is lenne....
19/21 anonim válasza:
A férfiak miért tesznek fel alaptalanul mindenféle hülye kérdést?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!