Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 1 hétig no sex, és a bnőmmel sokat játszadozunk ruhában, akkor éjszaka esélyes a magömlés "magától" álmomban. :S ezen hogy lehetne változtatni? Szexnél is hamar elfogok menni?
amíg nemvoltam addig a makknál kordában tartottam addig amíg a wc-ig kiértem...
de mindegy nem ez a kérdés. :D
éjszakai magömléseket hogy lehet megszüntetni?
:S
Hétköznap rendezd le magadnak párszor és akkor jobb lesz.Úgy nem leszel kiéhezve, mert így csak hétvégente mennek az együttlétek ami sokkal több egy egyszerü masztinál, és hát hétköznap is kívánja az ember,de ha se maszti se együttlét akkor megjön magától.Voltam így ezzel én is meg még leszek is!:D Szóval hétköznap párszor lerendezed magadnak és akkor nem leszel annyira kiéhezve, kicsit lenyugszol és ok. Ettől függetlenül a hétvégi hancúr ugyanúgy mehet!
20f
=>Kicsit kemény módszer az éjszakai magömlés megszüntetésére, de azt mondják, beválik:
=>Esetleg megkérhetnéd a barátnődet, hogy rendezzen kézzel, ha nem akarsz a háta mögött ügyködni.
=>Az ember sorsa a kezében - vedd Te is a sajátodba a magadét! Heti többször ürítsd ki a zacseszt!
=>Kevesebb poresz, nézz inkább keményebb műfajú filmeket, esetleg drámákat! Az ember eleve rengeteg szexuális inger éri nap mint nap, ha ezeket még megfejeli mesterséges impulzusokkal, az már elég egy lövéshez.
nekem sosem volt éjszakai magömlésem Oo
használd a kezed, meg a barátnőd száját. 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!