Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány napig bírná ki szex nélkül?
Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 13:03
1/9 anonim válasza:
Mi az, hogy "bírná ki"? Ha nincs kapcsolatom, egy évig is "bírom", nem fogok csak ezért egy éjszakás kalandokba keveredni...plusz persze ott a maszturbálás is.
Most alig várom, hogy együtt legyek a barátommal, ha van alkalmunk, naponta többször is, ha nincs akkor meg várok, míg lesz:)
2/9 anonim válasza:
Én már négy hónapja nem szexeltem...eleinte nehéz volt, mostmár megszoktam:):)
3/9 anonim válasza:
Hát ha a mszturbálás is beleszámít akkor egy hét.
De ha csak a szex lánnyal akkor azt akármeddig kibirom.
4/9 anonim válasza:
én egy napot sem vagyok meg nélküle...ha van bnőm akkor mindennap.. ha nincs akkor meg van mindig szexpartner ...
szal ...
5/9 anonim válasza:
Én a 2. szexmentes napon már teljesen kész vagyok.
23L
6/9 anonim válasza:
Én 3 és fél éve nem szeretkeztem. Nagyon ciki ez 24 évesen??? Kívánnám, de olyan személlyel inkább mégsem csinálom, akit nem akarok igazán.
7/9 anonim válasza:
én amióta élek (18éve), egyszerse csináltam. és köszönöm, jól vagyok, élek, boldog vagyok.
8/9 anonim válasza:
Akármeddig (: De fél év után kezd elviselhetetlenné válni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!