Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy szeretőm, akivel megbeszéltük, hogy néha sexelünk és csak erről szól. Lehet beleszerettem?
B@sszus férjed is van?? Döntsd el kit szeretsz. Ha csak azért kell a szerető, mert nem jó a férjed akkor talán vele kellene rendbe hozni a dolgokat.
Azért elég amit csinálsz. :S
Hát a tünetekből ítélve beleszerettél, de nem is ezzel van gond, hanem azzal, hogy 1. nem kontrollálod az érzéseidet és szakítasz a másodikkal, vagy 2. nem állsz a férjed elé, hogy neki bejelentsd és felbontsátok a házasságotokat.
A kérdés azonban csak arra vonatkozott, beleszerettél-e, valószínűleg, ha már itt így kimondtad, még ha kérdés formájában is.
Én nem csinálnék ilyet soha :S
Nem én vagyok az aki beszólt neked, viszont egyetértek vele, hogy undorító vagy. Nagyon nem csípem az olyanokat, akik kihasználják a párjukat. :S És tudod mit én igen még fiatal vagyok, de akkor se változna meg ez a véleményem ha mér 40 körüli lennék.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!