Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van egy szeretőm, akivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy szeretőm, akivel megbeszéltük, hogy néha sexelünk és csak erről szól. Lehet beleszerettem?

Figyelt kérdés
Ha nem hív szar, ha talizunk, akkor alíg várom, hogy lássam, a csókjától kész vagyok. Ha nem látom hiányzik. Beleszerettem, nem tudom:(
2009. okt. 22. 20:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Beleszerettél. Találkozzatok többet és kérdezz rá, hogy szeretne-e többet is.
2009. okt. 22. 20:53
 2/13 A kérdező kommentje:
Én nem akarom a férjemet elhagyni, de rossz is meg nem is, hogy van Ő:(
2009. okt. 22. 20:55
 3/13 anonim ***** válasza:
55%
UNDORÍTÓ RIBANC VAGY!!!!!!!!!!!!!!!! Miért nem elég neked egy f@sz? Hogy lehetsz ilyen érzéketlen, hogy így átjátszod a férjedet?!?! Az ilyen nőnek minek pasi? Miért nem álltál be k*rvának ??? Akkor lehetne sok f@sszal dolgod... Igénytelen rib@nc...
2009. okt. 22. 20:58
 4/13 A kérdező kommentje:
TE most egy fiatal gyerek vagy és ezt így látod, majd, ha nagy leszel rájössz a dolgokra.
2009. okt. 22. 21:02
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Undorító vagy.
2009. okt. 22. 21:04
 6/13 anonim ***** válasza:
81%

B@sszus férjed is van?? Döntsd el kit szeretsz. Ha csak azért kell a szerető, mert nem jó a férjed akkor talán vele kellene rendbe hozni a dolgokat.

Azért elég amit csinálsz. :S

2009. okt. 22. 21:06
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát a tünetekből ítélve beleszerettél, de nem is ezzel van gond, hanem azzal, hogy 1. nem kontrollálod az érzéseidet és szakítasz a másodikkal, vagy 2. nem állsz a férjed elé, hogy neki bejelentsd és felbontsátok a házasságotokat.

A kérdés azonban csak arra vonatkozott, beleszerettél-e, valószínűleg, ha már itt így kimondtad, még ha kérdés formájában is.

2009. okt. 22. 21:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem csinálnék ilyet soha :S

Nem én vagyok az aki beszólt neked, viszont egyetértek vele, hogy undorító vagy. Nagyon nem csípem az olyanokat, akik kihasználják a párjukat. :S És tudod mit én igen még fiatal vagyok, de akkor se változna meg ez a véleményem ha mér 40 körüli lennék.

16/L

2009. okt. 22. 21:08
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Baz*meg egy felnőtt ember vagy. Bocsi, egy rohadt k*rva ri*anc.. hogy tehetsz ilyet a férjeddel? Ha nekem olyen nőm lenne és ezt csinálná velem véresre verném mint az állatot. Gondolkozzál már el magadon, és m iaz hogy majd 'egy fiatal gyerek lehetsz , majd megtudod felnőtt korban' szöveg? Ezek szerint te a biztató válaszokat vártad. Hát nem, nincs igazad, egy rohadt büdös krva vagy
2009. okt. 22. 22:34
 10/13 anonim ***** válasza:
72%
Második válaszoló vagyok. Lehet, hogy egy gyerek vagyok, de mégis több méltóság van bennem mint benned...
2009. okt. 22. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!