Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalom, mit tennétek, milyen volt az első?
Sziasztok!
A barátnőmmel nagyon jól megvagyunk , mind2-en nagyon szerelmesek vagyunk de még nem feküdtünk le... De úgy érzem hogy itt lenne az ideje, én nagyon szeretném! Az ő véleményét nemtudom , régebben 1x probálkoztunk , de nagyon fájt neki és még csak besem tudtam hatolni! Azóta nem beszélltünk erről... A kérdésem az lenne hogy hogyan tudnám kideríteni hogy mi az elképzelése , hogy gondolja ? anélkül hogy úgy érezné hogy sürgetem , mert természetesen nem. A másik kérdésem pedig , hogy szeretném ha neki az első alkalom (még szűz) egy olyan felejthetetlen (pozitív) élmény lenne amire szívesen gondol majd vissza. Ti akiknek ilyen volt az első alkalom , mit tettetek , illetve mit tett párotok ? Hol történt meg? etc.. Válaszotokat előre is köszönöm
19/F
szia!
Tényleg szép a második!:)
én például örülök, hogy nem haltak még ki az odaadó és törődő férfiak.Szép, hogy mindent megteszel a barátnőd "első élmény feeling"-jéért.
nos, én 17, 18 éves korom között sajnos egy két kapcsolattal megjártam,nem is feküdtem le közülük senkivel, mert nem éreztem azt h felkészült lennék. nem sokkal a 18 előtt egy srác pedig nagyon megtetszett , és végül kiderült h csak arra kellek neki. úgyhogy még jobban elbizonytalanodtam.
aztán egy hónappal a 18 előtt összejöttem a mostani barátommal, aki pont 10 évvel idősebb nálam,(tehát igencsak tapasztalt) és elég hamar úgy éreztem h bízhatok benne.. valahogy meghozta azt az érzést h felkészültem.:)Nagyon szerelmes lettem , és ő is.
aztán igazából nálunk kialakult szép lassan, először egy üres házban próbálkozgattunk,(a végtelenségig megértő volt) csak elkezdett vetkőztetni, és figyelte a reakciómat.. látta hogy hagyom.aztán mikor már rajta sem volt semmi tovább csókolóztunk és mondta h ne ijedjek meg ez nem jelent semmit, nem is nyúl hozzám ha nem szeretnék tovább menni..
aztán így haladtunk napról napra ici-pici előrelépésekkel és kb 1 hónap múlva sikerült is minden feszültséget elűzve a dolog.olyan szép volt, még orgazmusom is volt és a könny is kicsordult a szememből, olyan boldog voltam a szerelemtől.
Már több mint két éve vagyunk együtt és mostanában is előfordul h "megríkat"
Nagyon sokat jelent máig hogy kitartó volt és türelmes...
Sziasztok!
Látom már nem mai ez a topic, de gondoltam én is írok.
Már mi is jó ideje együtt vagyunk a barátnőmme, de még nem feküdtünk le, de már mondta, hogy ő is szeretné. Viszont úgy érzem, hogy jobban félek mint a barátnőm. Voltam már előtt lánnyal, amit meg is bántam, de nem tudom, hogy most mit kéne majd tennem. Nem szeretném, ha fájna neki. :( Az lenne a legrosszabb...
Szeretném, ha nagyon nagyon pozitív lenne számára.
Esetleg ha valaki nekem is tudna segíteni, hogy mit csináljak, akkor legyen szíves írni, mert ebbe fogok beleőrülni, hogy mindenben a tökéletes szeretném a barátnőmnek, hogy a leges legjobban érezhesse magát.
utolsó... úgy látom, hogy annyira szereted, hogy nem tudnál neki fájdalmat okozni:)
lehet, hogy a legelső fájni fog, de ez ellen nem tudsz semmit sem tenni... és nekem legalábbis az a fájdalom is jólesett egy picit abban a helyzetben.:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!