Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Első alkalom, mit tennétek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalom, mit tennétek, milyen volt az első?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátnőmmel nagyon jól megvagyunk , mind2-en nagyon szerelmesek vagyunk de még nem feküdtünk le... De úgy érzem hogy itt lenne az ideje, én nagyon szeretném! Az ő véleményét nemtudom , régebben 1x probálkoztunk , de nagyon fájt neki és még csak besem tudtam hatolni! Azóta nem beszélltünk erről... A kérdésem az lenne hogy hogyan tudnám kideríteni hogy mi az elképzelése , hogy gondolja ? anélkül hogy úgy érezné hogy sürgetem , mert természetesen nem. A másik kérdésem pedig , hogy szeretném ha neki az első alkalom (még szűz) egy olyan felejthetetlen (pozitív) élmény lenne amire szívesen gondol majd vissza. Ti akiknek ilyen volt az első alkalom , mit tettetek , illetve mit tett párotok ? Hol történt meg? etc.. Válaszotokat előre is köszönöm

19/F

2009. okt. 22. 18:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elsősorban, szerelmes voltam/vagyok bele, úgyhogy innentől szerintem nagyon elrontani nem lehet...mondjuk ne kocsiba, és ne nyilvános helyen vagy egy wcben történjen mert annál rosszabb nincs mikor állandóan azon görcsölsz, hogy mindjárt nem-e nyit rátok valaki... A lánynak igyisugyis fáj az első alkalom, mi (én:p) viszont ezt úgy oldottam meg, hogy közben beszéltem hozzá, hogy ez nagyon fáj, vagy kevésbé vagy mittudomén... párom azóta is kuncog néha mert be nem állt a szám, de persze pozitív értelemben. Örült, hogy nem görcsöltem, hanem minél jobban próbáltam élvezni a helyzetet:)19,l
2009. okt. 22. 18:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is 19 évesen veszítettem el a szüzességem pár hónapja. A fiúnál történt. Jobb volt ott számomra, mint otthon. Az anyukájával él, ő nagyon nyitott ember, és hát őt nem zavarta volna, ha esetleg meghall minket (bár erre azért ügyeltem), míg nálunk nem tudtam volna elengedni magam, mert attól féltem volna, hogy meghallják a szüleim, vagy az öcsém. Mi előre megbeszéltük, hogy meg fog történni. Nekem így jobb volt. Előtte már többször is pettingeltünk, habár még csak két hete jártunk. Sajnos egy korábbi baleset miatt volt műtve a hüvelyem, és nagyon féltem az első alkalomtól, és ezt tudta a barátom is. Közösen választottunk óvszert előtte (extra sikosítóval ellátottat - durex elite). Az előjáték kb. 4 óráig tartott (ezt onnantól számítom, hogy megtörtént az első csók a becsukott szobaajtó mögött). Szépen lassan haladt, nem kapkodott. Láttam rajta, hogy figyeli minden mozdulatom, minden apró rezdülésem. Bókolgatott, mondta, hogy szeret, és többször is elmondta, hogy bármi fáj, zavar, frusztrál, azonnal szóljak. Abban maradtunk, hogy játszadozunk, és amikor úgy érzem, hogy felkészültem rá, akkor szólok, és akkor húz gumit. Kis hangulatvilágításnál csináltuk, mert így romantikusabb volt, viszont gyertyát nem akartunk gyújtani, mert ismerve magunkat tuti, hogy felgyújtottuk volna a szobát is vele. :-) A pózon sokat gondolkodtunk, de én a misszionárius mellett döntöttem (mai napig ezt szeretjük a legjobban), mert itt nem volt semmi dolgom, láthattam a barátomat, ő is láthatott engem, és csókolgathattuk egymást, és át tudtam ölelni. Lassan csinálta a barátom, és láttam az arcán, hogy aggódik. Komolyan mondom aranyos volt, mert ő talán jobban félt, mint én. Nem akart fájdalmat okozni, de hát én nem tudtam annyira ellazulni, mint kellett volna, de ez nem a mi hibánk volt, csak még új volt az egész. Jah és nem véreztem, mert a műtét miatt már nem volt meg a szűzhártyám. Viszont azért volt alattunk törülköző, biztos, ami biztos. Számomra szép élmény maradt, és örülök, hogy vele történt. Attól függetlenül, hogy fájt, ez a szeretkezésünk okozta eddig a legnagyobb lelki kielégülést, habár el nem élveztem. Szép emlék marad az biztos, mert szerelemből történt.
2009. okt. 22. 18:16
 3/9 anonim válasza:
Szerintem is mindenképp fontos hogy szeressétek egymást, és a lány maximálisan megbízzon benned. Természetesen..mint a lányok többségének fájni fog az 1. alkalom, ezért próbálj vele nagyon gyengéd lenni, kérdezgesd h fáj-e meg ilyesmi. És a lényeg, h nyugodt helyen történjen, ahol ténleg nem kell parálni attól h vki benyit rátok.
2009. okt. 22. 18:20
 4/9 anonim ***** válasza:
jajj bocsánat h igy beleirok de a 2. válaszolói annyira szép:)
2009. okt. 22. 22:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat , valóban nagyon szép a 2.hozzászóló válasza :)
2009. okt. 23. 21:28
 6/9 anonim válasza:

szia!

Tényleg szép a második!:)

én például örülök, hogy nem haltak még ki az odaadó és törődő férfiak.Szép, hogy mindent megteszel a barátnőd "első élmény feeling"-jéért.

nos, én 17, 18 éves korom között sajnos egy két kapcsolattal megjártam,nem is feküdtem le közülük senkivel, mert nem éreztem azt h felkészült lennék. nem sokkal a 18 előtt egy srác pedig nagyon megtetszett , és végül kiderült h csak arra kellek neki. úgyhogy még jobban elbizonytalanodtam.

aztán egy hónappal a 18 előtt összejöttem a mostani barátommal, aki pont 10 évvel idősebb nálam,(tehát igencsak tapasztalt) és elég hamar úgy éreztem h bízhatok benne.. valahogy meghozta azt az érzést h felkészültem.:)Nagyon szerelmes lettem , és ő is.

aztán igazából nálunk kialakult szép lassan, először egy üres házban próbálkozgattunk,(a végtelenségig megértő volt) csak elkezdett vetkőztetni, és figyelte a reakciómat.. látta hogy hagyom.aztán mikor már rajta sem volt semmi tovább csókolóztunk és mondta h ne ijedjek meg ez nem jelent semmit, nem is nyúl hozzám ha nem szeretnék tovább menni..

aztán így haladtunk napról napra ici-pici előrelépésekkel és kb 1 hónap múlva sikerült is minden feszültséget elűzve a dolog.olyan szép volt, még orgazmusom is volt és a könny is kicsordult a szememből, olyan boldog voltam a szerelemtől.

Már több mint két éve vagyunk együtt és mostanában is előfordul h "megríkat"

Nagyon sokat jelent máig hogy kitartó volt és türelmes...

2009. okt. 23. 23:00
 7/9 anonim válasza:

Sziasztok!

Látom már nem mai ez a topic, de gondoltam én is írok.

Már mi is jó ideje együtt vagyunk a barátnőmme, de még nem feküdtünk le, de már mondta, hogy ő is szeretné. Viszont úgy érzem, hogy jobban félek mint a barátnőm. Voltam már előtt lánnyal, amit meg is bántam, de nem tudom, hogy most mit kéne majd tennem. Nem szeretném, ha fájna neki. :( Az lenne a legrosszabb...

Szeretném, ha nagyon nagyon pozitív lenne számára.

Esetleg ha valaki nekem is tudna segíteni, hogy mit csináljak, akkor legyen szíves írni, mert ebbe fogok beleőrülni, hogy mindenben a tökéletes szeretném a barátnőmnek, hogy a leges legjobban érezhesse magát.

2010. ápr. 26. 21:55
 8/9 anonim ***** válasza:

utolsó... úgy látom, hogy annyira szereted, hogy nem tudnál neki fájdalmat okozni:)

lehet, hogy a legelső fájni fog, de ez ellen nem tudsz semmit sem tenni... és nekem legalábbis az a fájdalom is jólesett egy picit abban a helyzetben.:)

2010. ápr. 29. 15:02
 9/9 anonim válasza:
Tényleg nagyon szeretem, és nem szeretnék fájdalmat okozni neki, de akkor azt mondod, hogy ha egy picit fáj, az természetes? Mármint ne idegeskedjek miatta annyira? :$
2010. máj. 5. 09:01

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!