Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fáj a szex, mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj a szex, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok a barátomba de nagyon fáj vele a szex. Ő az első barátom és már egy éve vette el a szüzességem.

Segitsetek (L/13,5) (F/21)

2009. okt. 22. 16:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ha most tudnám hogy ki a liliomtipró barátod, tuti rászabadítanám a rendőséget. csodálkozol hogy fáj???? mert a szex nem 12-13 éves gyerekeknek való játék! óhh, hogy meg fogod te még ezt bánni.
2009. okt. 22. 17:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Fájni is fog

13,5?????????

Babáznod kéne még...

A Fiu meg nem teljesen normális. 12 évesen elveszteni a zsüzességet....

jézusom

2009. okt. 22. 17:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Ne csodálkozz h. fáj...

Mellékesen a barátod nem lehet egy észlény, hogy 12,5évesen köhömm...

2009. okt. 22. 17:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

13,5 akkor még fájni is fog, hisz még nem vagy rá kész!

amúgymeg szerintem minől többet görcsölsz rajta annál jobban fáj, mert nem tudsz ellazulni, én megyek bele a kiosztásodba, meg ilyenek, PEDIG MEGÉRDEMELNÉD...arra nem gondoltál, h. nemsoká tuti elhagy a "párod" mert csak arra kellettél neki, vagy te "ajánlottad" fel magad?

hát szerintem szép kis nevelésben volt részed....

(ha meg nem , akkor majd lesz!)

2009. okt. 22. 17:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Te komolyan képes voltál 12 évesen lefeküdnél egy 20 éves sráccal?Nem vagy normális már bocsi.Ahogy már írták nem 12 éveseknek való a szex,nem hiába 14 alatt büntetik(ha a másik ember több mint 18) és egészen 16 éves korig így is megy ez.Amúgy tudhatnád hogy egy 20 éves nem gondolja veled komolyan a kapcsolatot,neki csak te egy gyerek vagy.Jóég még 12 évesen az se biztos hogy menstruáltál.Amúgy azért fáj,mert ennyi idősen nem vagy elég tág,nem vagy rá felkészülve.Most azonnal fejezd be ezt a kapcsolatot szerintem.
2009. okt. 22. 17:21
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Basszus! te is szep vagy! anyukad tudja?
2009. okt. 22. 17:40
 7/10 anonim ***** válasza:

:-O

Asztabüdösku***fa**ba :-O

12 évesen elveszteni a szüzességed?

Hát te nem vagy normális. A barátodat hogy hívják? Küldenék oda egy két rendőrbácsit! Istenem hova fajul a világ

2009. okt. 22. 18:07
 8/10 anonim ***** válasza:
KAMU
2009. okt. 22. 20:44
 9/10 anonim ***** válasza:
B@szk a sex eleve fájdalmas. Egyébként meg egészséges vagy? Nem vagy kicsit gerontofil ember???? 13 évesen nem kéne aktív szexuális életet élni. Most ennyi hozzászólás után kíváncsi vok, h mit gondolsze erről a pedofil kapcsolatról.
2009. okt. 24. 06:34
 10/10 anonim válasza:
Fúúúú, nem tudom... :/ Kérdezd meg anyukádat! :)
2010. jún. 29. 18:49

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!