Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasikat jobban izgatja, ha a lány még szűz, mintha már nem az?
Engem igen.
Mert az tök jo tudni, hogy még senki sem mocskolta be.(:
Sztem jobban izgatja,mert még "nevelhető" be tudja "állítani" úgy h azt csinálja amit ő szeret:)
De van aki jobban szereti ha egy nő már tud magától pár dolgot...:)
Engem nem izgat jobban, inkább legyen tapasztalt.
21/F
Attól függ...
Ha tervezel vele valamit, akkor jólesik, h nem ment át rajta a fél diszkó szombatonként.
Ha csak dugni kell, akkor még jó is, h nem kell vele kínlódni - de ha olyan kis liba, h ő is "csak" kefélni akar (mert van iylen szűz lány is), akkor meg príma, mert jó szűk :)
én nem vagyok szűz, mégis szűk vagyok, és hiába volt több párkapcsolatom, nem kefélek mindig mással hetente, vagy havonta.
Sőt aki az elsővel van, az félhet attól, hogy kiváncsi lesz, többet szeretne tapasztalni, és szeretne más faszikat is kipróbálni, tehát az első az nem az utolsó lesz és egyetlen. Amúgymeg ennyi erővel a nők is mondhatnák, hogy nem kell nekik olyan pasi, aki sok csajban járt már, vagy aki sok csajt nyalt már, olyan farok akit sokan szopogattak. Az sem dicsőség, akinek sok barátnője volt, mert ezek szerint sok mellett nem tudott megmaradni, mert lehet a lányok nem szerették eléggé valamiért. Bár nem bizti h az a pasi hibája, ki tudja.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!