Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Okozhat ekkora örömet egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okozhat ekkora örömet egy szűk hüvely egy férfinak?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam az új barátommal először és érdekes dolgot tapasztaltam. Mikor belém hatolt csak hangosan élvezett és azt mondogatta, hogy Jézus milyen szűk, ez ku*va jó stb stb és szinte azonnal élvezett. Én ilyet még nem tapasztaltam fiútól. Ekkora élvezet lehet egy szűk hüvely egy férfinak?
2013. júl. 23. 14:38
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

igen.

amugy neekd nemnagyon lesznek jók ezek a szexualis élmények hoszabb távon. mond neki, hogy szedje össze magát, mert te ebből nemsokat élvelzel majd.

2013. júl. 23. 14:39
 2/30 anonim ***** válasza:
Valószínűbb, hogy ő így szexel. Én a nagyon szűket nem szeretem, mert legalábbis eleinte konkrétan fájdalmas behatolni.
2013. júl. 23. 14:39
 3/30 anonim ***** válasza:
Egy balek a barátod,valószínű más punciba is azonnal elélvezett volna,valószínűleg tapasztalan még.
2013. júl. 23. 14:40
 4/30 A kérdező kommentje:
30 éves, sok barátnője volt
2013. júl. 23. 14:42
 5/30 anonim ***** válasza:
Azért 30 évesen, sok nő után elég gáz a korai magömlés. Tökmindegy milyen szűk a hüvely.
2013. júl. 23. 14:43
 6/30 Froncsi ***** válasza:

30 és sok barátnője volt?

megvan a válasz, hogy miért.

Ha nem szedi magát össze, te sem leszel vele elégedett.

2013. júl. 23. 14:43
 7/30 anonim ***** válasza:

Hááát akkor meg azért volt neki sok mert gyorstüzelő volt és mind otthagyta.

Ha így folyatja akkor neked mi lesz abban a jó?

2013. júl. 23. 14:44
 8/30 anonim ***** válasza:
Ne jöjjetek RÖGTÖN azzal, hogy így folytatja. Kérdező, majd meglátod, máskor milyen lesz. Igen, amint látod okozhat ekkora örömet. Minek kérdezed, ha megtapasztaltad? De ettől még ez inkább bénaság, mintsem a szűk hüvely érdeme.
2013. júl. 23. 14:46
 9/30 anonim ***** válasza:
azért remélem te nem 17 vagy...:/
2013. júl. 23. 14:46
 10/30 A kérdező kommentje:

7es

Ha így folyatja akkor neked mi lesz abban a jó?

Látom te se tudod mi az hogy szeretet :) Feltétel nélküli adás. Nem az a fontos hogy nekem mi a jó, hanem az hogy a páromnak mi a jó

2013. júl. 23. 14:47
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!