Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy egy pasi csak "arra" hajt?
1,5 hónapja járok egy fiúval, 5 év van köztünk, és én még szűz vagyok, nem hozódik fel a szex, Ő 21 éves, és ennek ellenére nem kérdezget erről, most 2 napja kérdezett rá, hogy lehet-e egy bunkó kérdése (szűz vagyok-e) de rögtön mondta, hogy nem akart ezzel megbántani és elnézést kért, hogy ha túl zavarba ejtőnek találtam...
Mégis bennem van a félelem, hogy csak azt akarja.
Mik lehetnek a konkrét jelei?
Mindegyik arra hajt, nincs kivétel.
Konkrétum, ha elkezd vetkőztetni.
Szia!
Szerintem, ha 1,5 hónapja jártok és még csak most kérdezett rá erre, akkor biztos nem csak "arra" hajt. És elnézést is kért tőled emiatt, szóval nagyon rendesnek tűnik. Ha vki csak arra hajt, akkor előbb felhozza ezt a témát, vagy csókolózás közben eltéved a keze erre meg arra, és ha nemet mondasz neki, akkor felháborodik, és azzal fenyeget, jhogy elhagy ha nem leszel az övé. Ezt én így gondolom.
Köszönöm szépen az eddigi válaszaitokat!
Akkor ezek szerint "megnyugodhatok"... :$
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!