Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lánynak már a kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lánynak már a kapcsolat elején el kell mondania a fiúnak, hogy még szűz, vagy csak ha már szóba kerül a szex?

Figyelt kérdés
Mert hallottam olyanról, hogy a lány már az elején elmondta a srácnak, az meg később csak arra ment, hogy elvegye a szüzességét, ha nem lett volna szűz a lány, már dobta volna előtte, de megtörtént, és ott is hagyta a lányt... Ha velem ilyen lenne, én nem is tudom, mit csinálnék... Szóval?
2009. okt. 21. 14:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

én elmondtam még mielőtt szexre került volna a sor. sztem így tisztességes.

kicsit furán jönne ki, ha a pasi azthiszi h már nemszűz, ésmikor szexre kerül a sor a csaj közli h énmég szűz vagyok, pasi besokkol kicsit, mert azért egy szűzzel nemeglészen úgy kell bánni mint egy már nemszűzzel.

2009. okt. 21. 14:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Hühh, hát én 2 hónapja vagyok együtt a fiúmmal, és már felhozódott a szex téma, rá is kérdezett, hogy szűz vagyok-e még, de mondta, hogy nem kell válaszolnom, ha nem szeretnék, én meg csak mosolyogtam és azt mondtam,hogy elég ha ezt én tudom. Amugy meg még az vagyok. A lényeg, hogy ez egyénfüggő, nem minden pasi erre megy rá, de szerintem nem kell elmondani neki, még akkor sem ha rákérdez, kerüld ki a témát, ne adj egyértelmű választ... Ha a szexre hajt, az úgyis kiderül.
2009. okt. 21. 14:58
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne a legelején indíts ezzel, nagyon nem szerencsés dolog, ne utazzon erre senki, vagy ne is hagyjon ott senki ezért. Ha oda értek úgy is el fogod neki mondani, nem?
2009. okt. 21. 14:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem kell az elején...Csak ha már megbízol a pasiban. Pár hónap után szerintem, amikor szóba jön a szex.
2009. okt. 21. 14:59
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát semmiképp nem kell ezzel indítani. Ha már szóba kerül a testiség, akkor elmondhatod. Azt meg látni egy fiún/férfin hidd el, hogyha csak arra megy. Én három fiúnak tálaltam a szüzességem. Az elsőnek könnyű volt rájönnie, hogy még szűz vagyok, mert első randi végén nem engedtem, hogy megcsókoljon, és utána kérdezte, hogy esetleg valami gond van-e, vagy nem szeretnék többet találkozni, hát elmondtam, hogy simán megijedtem, mert még nem csókolóztam sohasem. Hát ebből tudta, hogy szűz vagyok. A második srác a második randin le akart fektetni, és hát akkor benyögtem, hogy ez nem fog menni, mert még szűz vagyok. Na utána még "jártunk", de nem sokáig, mert ő tényleg arra ment ki, hogy elvehesse, és ez sütött róla. A harmadik (mostani) barátomnak pedig érdekes mód már az első csók előtt elmondtam, mert lélekkiöntő beszélgetést folytattunk, ő is elmondta, hogy mi nyomja a lelkét, én is elmondtam, hogy mi bánt, és ez is benne volt, így megtudta. Aztán rá egy órára megtörtént az első csók, és tudtam, hogy neki nem azért kellek csak, így már két hét után lefeküdtem vele. Szóval nagyon szituáció függő. Azért én azt mondom általánosságban nem árt várni vele, nem kell túl az elején közölni, ha csak nem nagyon érzed, hogy bízhatsz a másikban, de ez nagyon ritka.
2009. okt. 21. 15:02
 6/12 anonim válasza:
valaki azt irta "kerüljük a témát" ha már egyszer feljön erről a szó akkor nyiltan beszéljünk róla, még ha valaki szerint ez ciki is...mért lenne jó kerülni a témát, és titkolni hogy szüz vagy? szerintem ha már a pasid 2 honapja melletted van és nem feküdtetek le, akk valoszinü hogy nem a szexre hajt. szerintem ez egyértelmü. na de ez csak az én véleményem:D kerüld a témát ha jonak látod...
2009. okt. 21. 15:09
 7/12 Andrewka ***** válasza:
Ha már nyíltan tudok beszélni a szexről akkor el kell mondani.
2009. okt. 21. 15:16
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Mi most 2 és fél hete járunk, eddig még nem nagyon nyomult, gondolom, nem akar bunkó lenni, de szerintem ő azt gondolja, hogy már nem vagyok szűz, ezért szerintem, szerinte már időszerű lenne, mert láttam milyen barátnői voltak eddig... Az a tipikus ku...k. Na mindegy, és már kezd kényelmetlen lenni, de még nagyon az elején vagyunk, viszont ha meg elhárítom, meg azt is gondolhatja, hogy megjátszom magam, vagy nem is szeretem, vagy mit tudom én. Szóval lehet, el kellene mondanom, hogy ezért szeretnék még várni...
2009. okt. 21. 15:16
 9/12 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló, ez akkor nekem szolt! Mert én írtam a 2 hónaposat. Igen, valószinünek tartom, hogy az én fiúm nem a szexre hajt... De én a kérdező kérdésére válaszoltam, és nem az én példáimmal kéne foglalkozni...

Amugy meg egy szóval sem írtam, hogy "kerüljük" a témát!!!!

2009. okt. 21. 15:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolót a 15:09-re értettem! :$
2009. okt. 21. 15:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!