Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meddig mehet az, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig mehet az, hogy egy férfi két nővel is van. Mikor van lebukás otthon? Többi lent

Figyelt kérdés
Vane gy pasi és a barátnőjén kívül van még egy lány akivel együttvan. Nem csak akkor mikor szex van, hanem alapból is. A barátnőnek mikor lesz gyanús, hogy van rajta kívül még valaki?
2009. okt. 21. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
?
2009. okt. 21. 14:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet megmondani, hogy mikor lesz gyanús a barátnőnek, hogy a pasija mással is kavar. Teljesen egyénfüggő. A lebukás szintén sokmindentől függ. Kicsit konkrétabban fogalmazhatnál.

Vannak akiknek semmi sem gyanús, és van, aki azonnal kiszúr egy kóbor hajszálat..

2009. okt. 21. 14:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerdára az lesz.
2009. okt. 21. 14:54
 4/9 anonim ***** válasza:

ha észrevesz olyan jeleket a pasin, amik eddig nem voltak. Új hobbi, új frizkó, új elfoglaltságok, hazudozások, egy sms, amit nem törölt ki, egy titokzatos hívás, amikor elmegy a barátnő közeléből, új parfüm, stílusváltás. Vagy ha a barátnő elhanyagolva érzi magát. És akkor még nem írtam rúzsfoltokról, ilyesmikről, a klasszikusokról. :-)

Remélem segítettem.

2009. okt. 21. 14:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Konkrét: többet van a másik lánnyal, már egyre nyíltabban, mint a párjával. Többet is szexel vele. A csaj meg annyira hülye lenne hogy észre sem veszi, vagy én arra gondoltam, hogy ő is félrelép neki így kényelmes.???
2009. okt. 21. 14:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi igen, segítettél :)
2009. okt. 21. 14:57
 7/9 anonim ***** válasza:
vagy csak szipmlán naiv szegény lány és teljesen odavan érted ezáltal eszébe sem jut ilyesmi. nem ,hogy még megcsaljon.. szégyeld magad ,inkább szakítanál vele mintsem ,hogy ilyen fájdalmat okozol neki..mégha nem is tudja most..
2009. okt. 21. 17:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem kell sajnálni szegény lányt, mert mikor nincs otthon a srác/aki nem én vok/ akkor nagyon sokat van egy másik szintén nem ártatlan sráccal...
2009. okt. 21. 20:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

akkor a csaj eppen veled csalja a sracot:):P, kulonben ha o is csalja a sracot (es ebben biztos vagy) akkor mind1 mikor lesz gyanus mert mindketto g*cci.

fatercosta

2009. okt. 23. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!