Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik miértnem szeretnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miértnem szeretnek orál után smárolni?

Figyelt kérdés

oké értem h undorodnak(elvileg)attól h "érezzék a saját ízüket"meg ilyenek,de engem se zavar ha úgy smárolok a pasimmal,h elötte lent szorgoskodott:D

akkor elvileg ez visszavezethető arra,h undorodnak saját maguktól v mi?::D

ezt sose értettem...

22/L

2009. okt. 21. 14:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%

Az én párom simán csókolózik velem utána, és én is vele, ha ő nyal ki engem.

Az előző pasim is megcsókolt utána. Úgy általában szerintem simán csókolóznak utána is. :-D

2009. okt. 21. 14:43
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Ez egy igen érdekes kérdés, de szerintem meg is válaszoltad egyben. Nem undorodunk a saját anyagunktól. Egyébként engem speciel nem zavar a dolog.
2009. okt. 21. 14:44
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
nem undorodnak, eccerűen csak egyes pasik nemszeretnék a saját szájukban érezni a saját terméküket. mint ahogy egyes lányok sem szeretik ezt, sőt egyes lányok még le sem orálozzák a partnerüket.
2009. okt. 21. 14:51
 4/12 anonim ***** válasza:

Én se, fene tudja.

59F

2009. okt. 21. 14:54
 5/12 A kérdező kommentje:

én mégcsak olyan pasikkal találkoztam eddig akik nemakartak utána...:O:D

jó tudni,hogy vannak akik máshogy vélekednek:D

2009. okt. 21. 14:55
 6/12 kolosszus22 ***** válasza:

Engem sem zavar, ha utána smaci van.

22/F

2009. okt. 21. 15:12
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
nem tudnék elképzelni szexet csók nélkül, úgyhogy az az zavarna inkább, ha nincs csók orál után. f24 Nekem pont hogy a csajom mondta azt, hogy ha kinyalom utána nem csókolhatom meg! Persze fordított esetben csak úgy húz magára a kis dög:)
2009. okt. 21. 15:15
 8/12 Andrewka ***** válasza:
Nálunk is teljesen természetes a csók orál után miondkét oldalról. Nincs ebben semmi rossz.
2009. okt. 21. 15:19
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
na, ugyan miért nem?
2009. okt. 21. 15:31
 10/12 anonim ***** válasza:

nálunk is mehet a csók orális szex után. bár ha már termék is van a szájában akkor szerintem tényleg nem sok fiú akar csokolzni vele, hogy belenyaljon kicsit:D

18/F

2009. okt. 21. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!