Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért találom vonzónak, izgatónak a pocakot?
Figyelt kérdés
ez is valamiféle fétis, vagy mi a fenétől alakult ki? Más is van így?2009. okt. 21. 14:26
1/16 A kérdező kommentje:
ja bocs, elfelejtettem: nő vagyok, természetesen férfipocakról, konkrétan a pároméról van szó...
2009. okt. 21. 14:27
2/16 anonim válasza:
Álterhes vagy, a fogamzásgátlótól.
3/16 A kérdező kommentje:
valaki vegyen komolyan légyszi :)) első válaszoló: csakazért se pontozlak le!
2009. okt. 21. 14:35
4/16 anonim válasza:
Mindenkinek más a zsánere :) Van akinek az izmos kigyúrt kocka has jön be, másnak - jelen esetben neked - a pocak. Egyébként nekem is sokkal jobban tetszik ha van egy kis felesleg, mint egy kemény kocka.. Ezért jó, hogy nem vagyunk egyformák... Elég rossz lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene, ugyanaz jönne be :D
5/16 anonim válasza:
Figyike én nekem a pasi feneke a vonzó a páromé. Nagyon kemény és sexis a feneke én nekem az a nagyon vonzó és ez is a szeretet férfi sexepilje.
N:30
6/16 anonim válasza:
Ha kicsit szőrös az nem zavar? Enyém az volt, de amióta őszül gyantázom az egészet (heréket borotválom).
59F
7/16 A kérdező kommentje:
szerintem nem gáz a szőr, bármilyen színű is legyen.
2009. okt. 21. 14:45
8/16 anonim válasza:
59 F és ezt ki kérdezte hogy neked mi van a heréden??
N:30
9/16 anonim válasza:
a 14:42es válasz nem kellett volna,áhh,fujj,forog a gyomrom
de kérdésre válaszolva : nem vagy egyedül,énis izgatonak találom párom pocakját,ő meg nem érti miért...
(pedig előtte egy pasimnak se volt,nem is tetszett volna)
22/L
10/16 A kérdező kommentje:
de ez nem ide tartozik...még mindig nem pontozlak le, első :)
köszi a többieknek, még írjatok!
2009. okt. 21. 14:46
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!