Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van szükségük egyes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van szükségük egyes férfikanak az önkielégitésre, akkor is, ha van partnerük?

Figyelt kérdés

Csak kiváncsi lennék, mert több nő is panaszkodott itt a minap, h. maszturbál a párja és szerintem ez nem valami természetes.

A párkapcsolatban élő önkielégitést végző férfiak jobban élvezik a tenyerüket, mint a párjuk kényeztetését???

2009. okt. 21. 13:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Több szex kell, háromnaponta újratermelődünk. MAcérás ennyiszerkielégíteni az asszonyt, megcsalás helyett inkább az egyszerűbb megoldást választjuk.

Ne gyeretek "az én párommal isteni a szex, és nem veri és nem is csla me szöveggel".

2009. okt. 21. 14:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez alapvető cselekvés minden férfinál, sőt sok nőnél is. Nincs ebben semmi rossz, attól még hogy szexuális életet élsz miért kéne lemondanod önmagad kényeztetéséről, ami egy teljesen más élmény?
2009. okt. 21. 14:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Mert jólesik néha csak magammal foglalkozni, és nem a párommal. Ezen kívül az a napi 1 alkalom nem elég, viszont ha rámjön a kangörcs, akkor az kényelmetlen. Így viszont könnyíthetek magamon...
2009. okt. 21. 14:03
 4/11 anonim ***** válasza:

nem is értem.

még nem tűnt fel senkinek, hogy más az orgazmus, ha a párod szájjal elégít ki, más, ha dugsz, más ha vki kézzel csinálja neked és más ha magadnak csinálod.

2009. okt. 21. 14:16
 5/11 A kérdező kommentje:

És milyen gyakran csináljátok magatoknak???

Én úgy vagyok ezzel, hogy az asszony dolga, és szives megteszem a férjemnek bármikor, bárhogy, sőt az is izgat, ha előttem csinálja!!!Szerintetek ez nem normális???

Az igazi problémám azzal, van hogy valaki itt azt irta, hogy a párja rendszeresen kiveri magának miközben más nők képét bámulja. Na, ez szerintem megalázó!!

2009. okt. 21. 14:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Jó, és az mennyire normális, hogy egy nap 2-3 szor csinálja?

Igaz csak hétvégente tud együt lenni a párjával, de akkor is ez nagyon sok, főleg, hogy reggeltől este 6-7-ig dolgozik.

2009. okt. 21. 14:34
 7/11 anonim ***** válasza:

mit értesz az alatt, hogy az a "nő dolga"?

miért lenne gáz, ha maszturbálás közben nézitek egymást? szerintem az nagyon is izgi :D:D:D

2009. okt. 21. 15:00
 8/11 A kérdező kommentje:

A nő dolga, hogy szexeljen a férjével-igy értem. Az együtt masztizást+ ilyesmit sem vetem meg, azzal van gondom, ha a pasi elbujva más nő képére csinálja!!!!

Ha előttem csinálja az engem izgat, már volt, hogy kértem is, én meg közben csókolgatom...

2009. okt. 21. 15:20
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
Egyszerű a dolog . Nem mindig van ott a pár amikor rájön a pasira a kangörcs . Lehet , hogy mégis ott van a pár , de esze ágában sincs szexelni . Nem várhatod el a férfitől , hogy csak este miután elaludtak a gyerekek akkor legyen csak kedve a szexhez . Más nőkre gondolás=változatosság hiánya .
2009. okt. 21. 18:32
 10/11 A kérdező kommentje:
Úgy beszélsz, mintha a férfiak állatok lennének!!!
2009. okt. 21. 18:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!