Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férjemnél szóban működnek az extrémebb dolgok/tetszik neki/ de mikor a valóság következne "vége"? Valamivel be kénne vadítanom. Már gondoltam a füves cigire is. Mi a vélemény?
Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 19:01
1/11 anonim válasza:
Az szerintem nem jó ötlet, a kokó több vágyat csinál vagy a rush azt még szex shopban is kaptok, de én egyiket sem ajánlom. Próbáld meg mással oldani a gátlásait, mert vannak neki ezek alapján. De mi is a konkrét probléma?
2/11 anonim válasza:
A férjed ezekszerint csak egy papirkutya...,akár kokóval is kipróbálhatnátok,tuti bevaditaná!:)
3/11 A kérdező kommentje:
A rust próbáltam nem vettem észre változást.Sajnos.Nem tudd kikapcsolni az adott pillanatban.
2009. okt. 20. 19:08
4/11 anonim válasza:
úgyvan drogozd be a pasid gratulálok
5/11 anonim válasza:
Drogozzatok, ja. Szíjátok szét az agyatokat!
6/11 anonim válasza:
ez a baj a mai világgal, hogy mindenki zacskóban él, és sz@rok az erkölcsi normák (írom ezt a kedves eddigi válaszolóknak, nyugodtan lehet lepontozni) .
a kérdezőnek pedig: üljetek le, és beszéljétek át a dolgokat. ne csak úgy, hogy " mi lenne, ha..." , hanem az egész dolognak a menetéről (amit szeretnél/szeretnétek) beszélj vele. ha pedig még ezek után is visszakozna, netán megijedne, nyugtasd meg. szép szavakkal szerintem tudsz rá hatni, ha szeret.
7/11 A kérdező kommentje:
Az értelmetleneknek:nem akarom láb alól eltenni.Csak jól akarnánk magunkat érezni.
2009. okt. 21. 17:56
8/11 anonim válasza:
Beszéld meg vele ezt, hogy te tényleg szeretnéd azokat, amikről beszélgettetek ;)
9/11 anonim válasza:
Semmit sem ér, ha leülnek beszélni róla. Nem voltatok még ffitársaságban? Annyi dolog elhangzik ott, 80%-a nagyzolás, de jól hangzik, és félig talán igaz is, de a való életben a férfi nem biztos, hogy vágyik is arra, amiről nagy mellénnyel olyan vadul szónokol... gondoltáál már rá, kedves kérdező, hogy mi van, ha csak érted csinálja, és nem is akarja valójában? Megtenné a kedvedért, elméletben mindenképpen, de gyakorlatban mégsem képes rá, mert egyszerűen nem akarja igazán...?
10/11 anonim válasza:
Aztán majd vonuljatok koedukált sittre,közös cella ilyenek.Amúgy a kérdést valahol nem igazán veszem észre,mi is a gond köztetek?Ja amúgy én szerettem régen bepipázva a szexet,jó móka volt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!