Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem kíván, hisz eleinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kíván, hisz eleinte minden rendben volt?

Figyelt kérdés
Kb.2 és fél hónapja vagyunk együtt, az eleinte nem siette el a dolgot, de azért láttam már rajta, hogy szeretné! És mostanában egyszerűen alig akarja, én nem vagyok az a tipus aki kezdeményezne ez ügyben, van mikor próbálok csak biztos nem veszi le, hogy mit szeretnék! Attól félek, hogy nemtudok neki mindent megadni hisz köztünk 8év különbség van? Mit tegyek, hogy észrevegye, hogy kezdeményezek?
2009. okt. 20. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:

2,5 hónap után te úgy beszélsz erről,hogy ELEINTE minden oké volt?? Azta..

Elég gáz lehetsz,ha már most nem kellesz neki.. 8 év különbség sem hoz jót.. könnyen adtad magad,kiscsillag és még kezdeményezni sem vagy képes.

2009. okt. 20. 18:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen nemű vagy, de gondolom nő, én a helyedben leteperném, ha kanos lennék, az én barátnőm is így tett. Ellen lehet egy nőnek ilyenkor állni, neeeeeeeem. Egyébként meg vegyél fel szexi fehérneműt és adj elő neki valami látványosat, ha erre sem reagál jelentkezz nálam, mert az embered egy puhap.cs.
2009. okt. 20. 19:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm h a nélkül, hogy ismernél leírsz engem!Szerintem nem adtam könnyen magam, azzal mi a baj h szeretem a szexet!Nem értem a logikád!
2009. okt. 20. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!