Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok nektek is igy van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek is igy van?

Figyelt kérdés
tudom hogy nagyon buta kerdes de az alkalmakkor mikor be hatol eloszor a pasi nektek is kicsit masabb erzes?ugyertem nagyobb nyomas vagy kicsit faj?pusz
2009. okt. 19. 18:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
igen, amikor beteszi akkor persze még szokatlan de pár mp után jó lesz:)
2009. okt. 19. 18:56
 2/14 anonim ***** válasza:
minél "másabb érzés"? ha még nem volt, akkor mit értesz "másabb érzés" alatt?
2009. okt. 19. 18:58
 3/14 A kérdező kommentje:
ugy ertem hogy kicsit faj
2009. okt. 19. 19:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig fáj picit mikor beteszi, amíg ki nem tágul. De ez hamar elmúlik, és aztán nincs probléma:)
2009. okt. 19. 19:02
 5/14 A kérdező kommentje:
nekem is van de masodpercenkent kell be tegye mert mindig faj amikor leoszor be teszi:(
2009. okt. 19. 19:04
 6/14 anonim ***** válasza:
Picit több előjáték szerintem megoldja. Mármint ha szép lassan elkezd ujjazni is, esetleg orálisan is izgat előtte és akkor már jó nedves meg tág leszel mire bedugja. És akkor nem fáj. Vagy próbáltátok már? Amúgy én is sokszor így vagyok, de 2-3 mp után már jó :)
2009. okt. 19. 19:19
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

először picit fáj,mert akkor még nem vagyok annyira nedves ugyebár :) az előjáték fontos.esetleg nyelvével be tudja nyálazni,hogy jobban csússzon :)

de amikor már belelendültetek :D,akkor ha ki is csusszan,simán visszarakja anélkül,h. fájna,olyankor már szinte magától visszacsusszan :P tapasztalat ;) olyankor nem érzedmár ,nagyonjó

2009. okt. 19. 19:27
 8/14 anonim ***** válasza:
53%

Igen,szokott picit fájni,de én azt élvezem :-)

Néha megkérem,hogy ne ujjazon behatolás előtt,mert érezni akarom,hogy "szétfeszít" a szerszám :-P

Szerintem az jó érzés,amikor behatol.

2009. okt. 19. 19:43
 9/14 A kérdező kommentje:
hehhe koszike nektek annyira kedvesek vagytok....
2009. okt. 19. 20:13
 10/14 A kérdező kommentje:
de sajnos vannak olyan huje fogasaim hogy nem szeretem ha ujjaznak...
2009. okt. 19. 20:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!