Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet, hogy már meguntam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy már meguntam a masztizást?

Figyelt kérdés

Mostnanában rengetegszer maszturbáltam, volt hogy 1 nap 3szor-4szer is. Elaludni is csak úgy tudok, ha előtt masztizok. De eddig mindig feltudtam izgulni, most meg már nem megy!! Le akartam róla szokni, de mostanába már nem is élvezem! Lehet, hogy meguntam? Lehet, hogy többet már nem is tudok maszturbálni ugy, hogy élvezzem is?

Mit csináljak, hogy újra élvezni tudjam???

2009. okt. 19. 16:39
 1/7 A kérdező kommentje:
jah és lány vagyok
2009. okt. 19. 16:40
 2/7 anonim válasza:
0%

Vegyél fel MSN-en és elmondom. tinicsavo@hotmail.com

Szerintem élvezed majd utána.

2009. okt. 19. 16:48
 3/7 anonim válasza:
0%
Ha felvettél írj egy privát mailt és fellépek.Am Korod?
2009. okt. 19. 16:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg egyszerűen lezuhant a szexuális energiaszinted a sok masztitól. Hagyd ki pár napig, akkor visszaáll és ugyanúgy fogod élvezni, mint azelőtt. Nem teljesítménybéres a dolog és nem is lóverseny, ne erőltesd, ha nincs kedved. :)
2009. okt. 19. 16:54
 5/7 anonim ***** válasza:
lehet hogy pasit kéne fognod?
2009. okt. 19. 17:16
 6/7 anonim válasza:
0%
Első kettő vagyok. Nyugodtan felvehetsz hisz ha nem akarsz beszélni le is tilthatsz..
2009. okt. 19. 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves első! Ez így nagyon szánalmas... Gondolom az illető nem pasit akar fogni, hanem segítséget kérni.

Amúgy a kérdezőnek javaslom, hogy változtasson helyszínt, vagy segédeszközt. Vagy ötletem még volna. :-)

2009. okt. 20. 11:41

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!