Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért félnek a se**be kúrástól (pl börtönökben) ha a melegek ezt csinálják? és a nőket is szokták igy kielégíteni? és még élvezik is?
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 15:41
1/22 anonim válasza:
Ha férfi vagy próbáld meg gépzsír nélkül a partvisnyelet, és megtudod :D
2/22 anonim válasza:
Mert önzőek. Szerintük teljesen jogos, ha a kékeres sétapálcájukat a nő végbelébe döngölik, de persze fordítva, hogy valaki neki tegye be oda, áá az már mindjárt más!
3/22 anonim válasza:
Mert összeforrt a dolog a homoszexualitással, és az ilyesmit minden hetero férfi megalázónak tartja. Nem fér bele ugyanis a "macsó" énképükbe. :)
4/22 anonim válasza:
nálam pl azért mert hetero vagyok és a kimenő nyílás maradjon is kimenő...szvsz...a barátnőmmel se szoktunk análba, szerintem undorító 18/F
5/22 anonim válasza:
Sztem nem attol félünk h s*ggbekukiznak...vagyis de...attol is de inkább az hogy utána 1 életre abban a tudatban kell élj h s*gbedugott 1 b*zi és te heteró vagy xD
6/22 anonim válasza:
meg azért az AIDS meg a barátai is elég ijesztő tényezők lehetnek főleg egy börtönbe.. azért egy 120kilos kancigány elött nem hajolnék le a szappanért..mondjuk cigó a fürdőbe paradoxxon:D:D:D:Dmint az emo a vidámparkba:D
7/22 anonim válasza:
Az alárendeltségtől, a "megalázott" szereptől. És a fájdalom se lehet utolsó, ha nem használnak síkostót. Plusz veszélyes a nemibetegségek miatt.
8/22 anonim válasza:
Hülye kérdés! Nem mindegy hogy megerőszakolnak a börtönben, vagy azért csinálom mert szeretem. Azt is kérdezhetnéd miért félnek a lányok attól hogy megerőszakolják őket.
9/22 anonim válasza:
Ha egy férfi nem érzi magát nőnek, akkor mindenképpen undorodik tőle...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!