Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez szex után? Lent bőv.
Nagyon szeretem a párom, lassan 1 éve vagyunk együtt. Szeretkezés után néha inkább elfordulok 1-2 perc után, mert inkább pihenek, nincs kedvem hozzábújni. Elalszom és reggel megint ugyanolyan bújós leszek.
Fura leírni, de olyankor úgy nincs kedvem hozzá, még puszit sem akarok tőle kapni.
Minden rendben van a kapcsolatunkban, szeretjük egymást, a szex is nagyon jó, de néha előjön belőlem ez az érzés. normális ez?
21/L
Nem, de mondd el neki, hogy nem azért van mert nem szereted...nagyon a szívére tudja venni az ember, ha nincs kedve a másiknak hozzá...Tapasztalat
19/F
Csatlakozok az előttem szólóhoz, mondd meg neki, hogy nem azért van, mert nem szereted, vagy mert nem volt jó. Itt is a tapasztalat beszél. Olyan lehangoló tud lenni, amikor eljuttok mind a ketten a csúcsra, és utána... Köszi, jó volt, szép volt, de most hagyj békén. Mindenképp szólj neki!!
Egyébként hogy mi válthatja ki belőled ezt az érzést, nem tudom, még sose találkoztam ilyennel... De fel a fejjel, olvasgattam az oldalt, sokkal abnormális dolgokkal is volt szerencsém talákozni!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!