Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől szakadhat ki az óvszer szex közben? És menyi az esély rá? És csúszhat is le szex közbe?
Nyugi, azért nem szakad az olyan könnyen :D de igen, megeshet , de még annak is nagyon kicsi az esélye.... lehet a márkás gumi drága, de mégis jobb , hisz tartalmaz annyi síkosítót, hogyha a hüvely száraz ne szakadjon ki.
mint pl ez :
Lecsúszás ellen pedig ki kell választani a megfelelő méretet, így még kevesebb esély lesz rá, hogy leesik, de akkor sem lehetetlen.
Sosem gondoltam, hogy reális esélye van, hogy nálunk is megtörténjen a gumi szakadás, és lám...elszakadt (durexek). Rá 2 NAPRA még 1x. Hát statisztikailag nem sok esély van rá, hogy ilyen rövid időn belül megtörténjen 2x, de mégis így volt. Szerintem azért történhetett, mert elhúzódott az aktus és nem csúszott eléggé a gumi (hiába használunk mindig síkosítót is).
A lecsúszás is megtörtént 2x (lifestyles). A páromnak rengeteg az előváladéka és kicsit összébb ment és hát a gumi meg szépen bennem maradt 2 lökés között...
Ezek alapján én a gumit már nem tartom biztonságosnak, még ha márkás, akkor sem. Amúgy statisztikailag minden 26. alkalomnál következik be a gumi sérülése, aminek a következménye terhesség.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:50
a gumióvszernek az u.n. Pearl-Indexe 4.
ez azt jelenti, hogyha 100 nő egy éven át gumióvszerrel védekezik, akkor 4 lesz terhes.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!