Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nedvesedek be eléggé szex elött? Bövebben lent
Szóval van elég izgatás, simogatás, csókolgatás stb.
De mégsem leszek annyira nedves, mint a kapcsolatunk elején.
Már mint ugy értem, hogy amikor a kapcsolatunk elején voltunk akkor már az első hosszabb csóktól is teljesen nedves lettem, most meg nem annyira. Ez miért van?
Mit lehetne tenni ellene hogy ismét olyan legyen mint régebben? Sikosítot nem akkarunk használni. Jó lenne ha természetesen magától jönne. 18/L
Köszönöm szépen a választ.
Várok még válaszokat.
kösz a válaszokat
esetleg valami más vélemény?
A mély szopást, meg nem probálnám, ki, mert nem szeretném ha a vacsora a párom hasán kötne ki.
egyébként van a barátodnak szexuális kisugárzása? meg szoktad kívánni anélkül, h bármint is tenne avgy mondana?
mert ezen is sok múlik szerintem.
én pl mindig kívánom a partneremet és ezért nekem is nagy örömet okoz, ha szphatom, rögtön benedvesedek, még térdelni sem tudok, mert remegnek a lábaim :)
az extrém helyeket én is ajánlom, de spontán legyen az alkalom, amikor úgy érzed megkívánod, lepd meg, attól te is beindulsz, hidd el!
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!