Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem óvszerrel védekeztek! Ti mindig használtok sikosítót? (lent)
Óvszerről váltottam fogamzásgátlóra és az első együttlét a bogyó mellett kellemetlen volt, fájt. Arra gondoltam, azért lehet ez, mert az óvszer amúgy is sikosított, most pedig ez kimaradt. Akik nem óvszerrel védekeznek, azoknál gyakoribb a sikosító használata?
Nem voltam száraz, csak valószínűleg nem eléggé nedves, illetve a legelső alkalomkor nagyon rossz, égető érzést is tapasztaltam.
Utána megróbáltuk sikosítóval, kicsit jobb volt, de még mindig nem tökéletes...
amikor elkezdtem gyogyszert szedni,nem nedvesedtem eléggé,hiába orál előtte,igy vettem sikositot,azzal jó volt
egyéb mellékhatások miatt váltottam gyogyszert,azota nincs baj a nedvesedéssel,bár még mindig van hogy használunk sikositot ,de az inkáb azért mert 15perc után "elhasználódik" minden saját nedvem:D
nyál is jo,de hamar elfogy
22/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!