Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
61/83 anonim válasza:
Sima szőke hajjal jobb lenne. Meg szerintem az a piercing sem áll neki ott jól, de ez csak az én véleményem..
63/83 anonim válasza:
Ő nem a Ruboczki Szabina véletlenül? Naon ismerős. Amúgy 10
64/83 Tutujka válasza:
Ha jól látom a szája sarkában van némi kis ragya vagy mi. Vagy az a bordó rúzs gyülemlett ott össze neki:
Amúgy szép lehet vakolatmentesen.
Nálam 8.
65/83 anonim válasza:
Na?
Ruboczki Szabina vagy nem Sajószentpéterről?
Nagyon hasonlít. :))))))))))))) Sok rajta a vakolat amúgy.
Meg a botox.
Üdv:
A Magyar Titkosszolgálat.
66/83 anonim válasza:
ma 16:50
"Ha jól látom a szája sarkában van némi kis ragya vagy mi."
Az nem ragya, hanem olyan, mintha rohadna. XD
68/83 anonim válasza:
Szerintem szép:) És a szemed valóban gyönyörű, nekem végülis nagyon tetszik:) 10/9
70/83 anonim válasza:
Amúgy szép.... szívesen a combjára élveznék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!