Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek van értelme vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel tavaly jártunk igaz, hogy csak 1 hetet.Én szakítottam vele mert attól féltem hogy én is csak arra kellek neki mint amire az előző barátnői is, vagyis csak szexre. Mai napig sokszor összefutunk, igaz nem vagyunk már annyira jóban sőt. De amikor összefutunk mindig hozzám szól kérdez valami. Nyáron is szerette volna ha én is megyek hozzájuk buliba. Mai napig van, hogy nagyon sokszor hiányolom a társaságát. De félek hogy csak kihasználna. :S Valami érzek iránta mert amikor meglátom a szívem hevesen kezd verni. Nem tudom mi legyen. Adjatok tanácsokat légyszíves.
2009. okt. 18. 11:30
 1/8 A kérdező kommentje:
Előre is köszönöm :)
2009. okt. 18. 11:32
 2/8 anonim ***** válasza:
ismerd meg , randizzatok , nem kell rögtön az elején dugni
2009. okt. 18. 11:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Bocs, de te segghülye vagy. Szereted, ő hívott bulikba, próbál veled beszélni (még az után is, hogy dobtad), te pedig nem tudod mi legyen. Ha az után, hogy dobtad, még mindig próbál veled találkozni, akkor valószínű, hogy szeret.
2009. okt. 18. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem szabad általánosítani, felesleges minden pasit egy kalap alá venni!

Attól, hogy a barátnőidnek olyan a pasija-amilyen, attól lehet hogy ő egy rendes, megbízható srác.

Ismerkedj vele, kerüljetek közelebb egymáshoz, és ne utasítsd el a közeledését...!!! =)

2009. okt. 18. 11:51
 5/8 A kérdező kommentje:
De én tudom azt hogy ő nagyon sok csajt csak szivat. Mert ő ezt élvezi. És amikor összejöttem vele akkor ugy voltam hogy én meg szeretném változtatni hogy velem másképp bánjon mint a többi volt barátnőivel. Nagyon durva szövege van ugy leveszi vele a csajokat a lábárol. Egyik ismerősömmel eljátszotta azt hogy mondott neki szépeket, megkapta és miután megvolt a szex dobta a csajt. :S félek hogy velem is ezt csinálná :S és ha megint összejönnénk és nem hagynám neki hogy azzonnal megdöntsön akkor szakítana velem :S
2009. okt. 18. 12:06
 6/8 A kérdező kommentje:
de köszönöm szépen a válaszokat :):)
2009. okt. 18. 12:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyszerű... Ha szereted hát járj vele. Ne hagyd hogy megdöntsön az első szép szónál. Húzd a dolgokat jó pár hónapig, amíg készen nem állsz rá, és ha úgy érzed mehet, csak akkor tedd meg. Ha ez fél év akkor annyi, ha három hónap akkor annyi... Amennyiben szeret, képes lesz rád várni. Ne éld bele magad a dolgokba a kapcsolat elején, így nem lesz akkora koppanás ha a szex miatt dob.
2009. okt. 18. 12:19
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2009. okt. 18. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!