Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor válik a fogamzásgátló tabletta teljesen biztonságossá?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek már 1 hete de a férjem anyukája azt mondta hogy már nyugodtan lehet szeretkezni nem lesz semmi baj, én az 5dik napon leis feküdtem a férjemmel belém is ment. és most aggdok, mert lehet hogy várnunk kellett volna még egy 1 hetet vagy nem? Ja és a gyogyszert a ciklusom elsö napjától szedem. Remélem megfogtok nyugtatni várom a válaszokat.2009. okt. 18. 09:04
1/5 anonim válasza:
Gyógyszertől függ. Benne van a betegtájékoztatóban. Amit barátnőm szed, annál ha az 1. nappal kezdi, akkor AZONNAL védettséget nyújt. De talán el kéne olvasni a betegtájékoztatót...
2/5 A kérdező kommentje:
én a Yasminelle filmtablettát szedem.
2009. okt. 18. 09:36
3/5 anonim válasza:
Nos, ahogy mondottam volt, el kéne olvasni a betegtájékoztatót. Ha jól sejtem ez a betegtájékoztatója a cuccnak, amit szedsz: " [link]
Ebben az áll:
"Mikor kezdheti el az első csomag szedését?
- Ha nem használt hormontartalmú fogamzásgátlót az előző hónapban.
A Yasminelle szedését a ciklus első napján (azaz a menstruáció első napján) kezdje el. Ha a Yasminelle szedését a menstruáció első napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az első 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia."
Azaz HA eddig nem használtál fogamzásgátló tablettát, ÉS az 1. napon kezdted, AKKOR azonnal védett vagy. Ezen kár parázni.
4/5 A kérdező kommentje:
akor ezek szerint védett vagyok. már megnyugodtan köszi a segitséget.puszi
2009. okt. 18. 10:21
5/5 anonim válasza:
Basszus, annyira nem tudom megérteni az ilyen nőket, akik így utólag aggódnak és még a betegtájékoztatót se képesek kinyitni és elolvasni. Ritka sok észre vall. Nem oltásként, de kicsit egyszerűbben elintézhetted volna, mondjuk ha odafigyelsz általános alsó tagozatban és megtanulsz olvasni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!