Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha megcsaltad a párod, de nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsaltad a párod, de nem akarod elveszíteni, tiszteled őt annyira, hogy mégis elmondod neki?

Figyelt kérdés
Vagy "úgyse derülne ki", meg jobb ha nem tudja, és éltek tovább boldogan?
2009. okt. 18. 01:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Még nem voltam ilyen helyzetben, de valószínűleg elmondanám neki, bár abban biztos vagyok, hogy szakítana velem egy ilyen incidens után. Akármennyire próbálnám titkolni, egyszerűen nem menne, mert nem bírnék ránézni bűntudat nélkül. Meg egyébként is rajtam pl. egyértelműen látszik, ha bánt valami.

19/L

2009. okt. 18. 01:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen velem sem fordult még elő.Kétszer csaltam,mindkétszer az utolsókat rúgta már a kapcsolat,így nem volt sem bűntudatom se semmi,csak a végső elhatározást könnyítette meg.

Akkor semmiképpen sem csalnám,ha látnék még jövőt...

De ha mégis,akkor nem mondanám el.Jobb,ha nem tudja.

2009. okt. 18. 07:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én a másik oldalt tudom. Engem megcsalt a párom egyszer, rettentő rossz érzés volt, ez igaz, de legalább nem innen onnan kellett megtudnom hanem elmondta a szemembe... És ez azért nagyon sokat jelentett. Illetve mikor én is kikacsingattam a kapcsolatunkból akkor én is elmondtam neki... Szerintem ennyivel tartozol a másiknak.
2009. okt. 18. 09:51
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Ha csak kisebbféle megcsalás történt (csók), akkor szerintem nem feltétlenül kell elmondani. [ha nem áll fenn a veszélye, hogy mástól megtudhatja] Ha tisztában vagy vele,hogy úgyse történik meg többször és szánod-bánod bűnöd, és esetleg egy jó kapcsolatod lehet még a jelenlegivel, sztem el lehet sumákolni:)

Ha nagyobb dolog(szex), vagy esetleg folytonosan történik, akkor mindenképp el kell mondani, hiszen ennek oka volt, hogy megtörtént!!!

2009. okt. 18. 10:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyszer csaltam meg a barátom, olyan bűntudatom volt, hogy ha megláttam, elsírtam magam, másnap elmondtam neki. (Azért másnap, mert aznap későn értem haza, és neki meg már ki volt kapcsolva a telefon.) 1 hétig nem is találkoztunk, mert mind2en elsírtuk volna magunkat. Szakítottunk ugyan, de a legjobb barátok maradtunk (Én legalábbis csak benne bízok)
2009. okt. 18. 11:41
 6/10 anonim ***** válasza:
11.41-nek. Minden tiszteletem a tiéd. Utálom a sunnyogos hazugokat. Nálam az asszony csalt meg és 4-5évre rá tudtam meg a barátnőjétől. Válofélben vagyunk, de ha azzonal Ő elmonja akkor egy csomo időt megsporolhattunk volna magunknak, és nem egy kisgyerek inná a levét a különválásnak.
2009. okt. 18. 11:59
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

Én egyszer csaltam meg a páromat, amikor úgy éreztem már nem kapok elég szeretetet. A srác a barátomnak mondta magát, azt mondta szeret én pedig elhittem. Aztán egyedül hagyott a szarban. Azóta várom a pillanatot hogy újra összefussak vele és elmondhassam neki a róla alkotott véleményem. Hihetetlenül megbántam a dolgot. Sírtam, és két nap múlva a párom elé álltam, és elmondtam neki mi történt. Könnyes szemekkel elmondott minden utolsó kis rib*ncnak, amit normál esetben senkitől nem tűrtem volna, de akkor tudtam hogy igaza van. Nagyon sírtam és ott vége is lett a másfél éves kapcsolatunknak. Attól függetlenül hogy úgy éreztem már meghalt a kapcsolatunk lehetett volna szebb vége is, tisztában voltam/vagyok vele, hogy nagyon csúnyán elrontottam.

Azóta soha nem csaltam meg senkit, engem viszont ketten is. Előbbi kb 3 hét járás után, az nem nagyon hatott meg, az utóbbi srácra viszont azóta se tudok ránézni. Nem mondta el mi történt. Szépen hallgatott, ha beszélgettem egy sráccal féltékenykedett, majd amikor a kapcsolatunknak vége lett, hozzá tette, hogy "ja amúgy ezzel és ezzel ennyiszer megcsaltalak és most is van más" Azóta undorodom a sráctól. Ha addig elhallgatta, akkor miért kell búcsúajándékként ekkorát döfni valakibe? Ha lett volna annyi benne, hogy ezt a szemembe mondja, nem msn-en, akkor valószínű egy szép csattanós pofonnal vállnak szét útjaink.

Ha megcsalnék valakit, biztos elmondanám neki, joga van tudni, és úgy dönteni, ahogy szerinte megfelelő... Illetve azt is elmondanám neki miért tettem. Ugyanezt elvárnám akkor is, ha engem csalna meg valaki. Utána hagy döntsem el én, hogy akarok e még egy ilyen alakkal lenni vagy sem.

2009. okt. 18. 12:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát én párkapcsolatban élek (nem is kicsit...330km) de úgy gondoltam, hogy inkább megmondom a barátomnak: ha megcsalsz, kérlek mond el! inkább te, mint valaki más... úgyan is kajakozunk mindketten, és sajnos olyan ez a sport mint egy pletyka fészek... Itt órák alatt a fél ország tudja ha valami megtörtént.

De a lényeg: ha szeretsz valakit akkor nem csalod meg. Ez van! Nincs az hogy túl sokat ittam, meg hogy a vágy vezetett. Akkor is a fejedbe kell tartani... Hogy csak őt szereted. Ennyí!!!

2009. okt. 18. 14:03
 9/10 anonim ***** válasza:
ha igazán szeretsz valakit, nem csalod meg. ha megcsalod, annak már oka van.... sosem tudnám megcsalni a barátomat, de ha tegyük fel mégis megtenném, tuti nem bírnám magamban tartani, még annak tudatában sem, hogy szakítani fog velem. kínozna a bűntudat, és úgy érezném tartozok neki ennyivel, hogy elmondjam. de valószínűleg sosem tudnék megbocsátani magamnak.
2009. okt. 18. 21:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 19. 19:40

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!