Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért jó az anális szex a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az anális szex a pasiknak?

Figyelt kérdés
Miben más análisan mint vaginálisan...Csajok mit tegyek,h én is élvezzem?Nem merem magam elengedni..nehogy...barnára fessek mindent:D
2009. okt. 18. 00:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Bársonyos érzés, szűkebb, ááááááááá.. most először ezen az oldalon egy kérdés olvasása közben merevedésem lett
2009. okt. 18. 00:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, mert nem minden nő szereti, van amelyik nőnek jó, van aki csak kipróbálja és vagy jó vagy nem. Annyit tudok, ha olyan nővel csinálod is aki akarja és/vagy szereti is, az izgalmi állapot szintén kell és a punci nedvét lehet hasznosítani a popsiba és síkosító szereket.
2009. okt. 18. 00:35
 3/8 anonim ***** válasza:

nem értek teljsen egyet a második hozzászólóval. nem minden nő szereti. viszont tényleg sok nőt ismerek, akik nagyon-nagyon tudják élvezni.

a kérdezőnek:

egyrészt lehet előtte beöntést alkalmazni, de szerintem sokkal praktikusabb az óvszer.

nagyon fontos, hogy ne csak "durr bele", mert az nagyon fájdalmas tud lenni.

sokáig (több héten keresztül) kell előtte óvatosan ujjal tágítani. nagyon fontos a bő síkosító használata.

nyugodtan lazulj el, nem kell félni a barna foltoktól, ha olyannal csinálod, akit szeretsz.

nagyon fontos a higénia, tehát nem szabad popsiból hüvelybe, mert abból komoly fertőzések lehetnek.

2009. okt. 18. 00:58
 4/8 anonim ***** válasza:
én pl. azért szeretem, mert látom, hogy a barátnőm mennyire élvezi
2009. okt. 18. 01:05
 5/8 anonim ***** válasza:
A-pont
2009. okt. 18. 10:36
 6/8 anonim ***** válasza:
öblítsd ki magad előtte és akkor biztos nem lesz semmi baki :) és te is élvezni fogod, hogyha nagyon nagyon lassan haladtok odáig...nekem pl általában egy óra hossza izgatás-tűgítás kell előtte....szóval türelem-játék,de megéri :)
2009. okt. 18. 12:30
 7/8 Manócska'90 ***** válasza:

Szia!

Én se tudtam elengedni magam. Mondjuk akkor már a párom pénisze bennem volt.

Nálunk/nálam igazából furcsa volt az egész. Nem is beszéltünk róla, hogy kipróbálnánk, stb. Pár napja az egyik póz közben simogattam és erre Ő elkezdte simogatni a fenekemet, fel is nyúlt először egy ujjal aztán kettővel. Nekem egyáltalán nem fájt, e fájt egy kicsit se, az ujjait pedig nem is éreztem. Végül belevágtunk, csak úgy síkosító nélkül. És minden simán ment, akkor se fájt egyáltalán.

Csak tök fura érzésem volt. Ahogy bennem volt, totál úgy éreztem, mint mikor kakilni kell, pedig tudtam, hogy nem, de nagyon fura volt és abba kellett hagynunk, mert attól paráztam, hogy fél másodpercen belül rámegy minden a barátomra. Szerintem ha majd megpróbáljátok, itt kéne akkor Neked lazítani, és elvonatkoztatni az érzéstől.

Igazából nem élveztem, bár vagy fél percig ment a dolog. Tényleg nagyon furi érzés volt és még furcsább volt erről beszélni a barátommal.

2009. okt. 18. 12:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Amikor kakilsz, akkor a kaki van ott, nem a barátod farka. Szóval az érzés azért olyan, nem azért mert sz*rnod kell! Ha nagydolog után csináljátok, az a legjobb. Nyomj, mintha a kakit akarnád kinyomni, persze ne túl erősen, de ezzel azt éred el, hogy ellazul a záróizom. Namost, ha folyamatosan nyomsz egy picit, mintha vécén lennél, akkor tágabb leszel, és sokkal élvezetesebb, nem beszélve arról, hogy a sérülés veszélyét is a minimálisra csökkented! Sikosítót azért használjatok, ha nem akarsz olyan segglukat mint egy rózsa :D
2009. okt. 18. 13:04

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!