Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó az anális szex a pasiknak?
nem értek teljsen egyet a második hozzászólóval. nem minden nő szereti. viszont tényleg sok nőt ismerek, akik nagyon-nagyon tudják élvezni.
a kérdezőnek:
egyrészt lehet előtte beöntést alkalmazni, de szerintem sokkal praktikusabb az óvszer.
nagyon fontos, hogy ne csak "durr bele", mert az nagyon fájdalmas tud lenni.
sokáig (több héten keresztül) kell előtte óvatosan ujjal tágítani. nagyon fontos a bő síkosító használata.
nyugodtan lazulj el, nem kell félni a barna foltoktól, ha olyannal csinálod, akit szeretsz.
nagyon fontos a higénia, tehát nem szabad popsiból hüvelybe, mert abból komoly fertőzések lehetnek.
Szia!
Én se tudtam elengedni magam. Mondjuk akkor már a párom pénisze bennem volt.
Nálunk/nálam igazából furcsa volt az egész. Nem is beszéltünk róla, hogy kipróbálnánk, stb. Pár napja az egyik póz közben simogattam és erre Ő elkezdte simogatni a fenekemet, fel is nyúlt először egy ujjal aztán kettővel. Nekem egyáltalán nem fájt, e fájt egy kicsit se, az ujjait pedig nem is éreztem. Végül belevágtunk, csak úgy síkosító nélkül. És minden simán ment, akkor se fájt egyáltalán.
Csak tök fura érzésem volt. Ahogy bennem volt, totál úgy éreztem, mint mikor kakilni kell, pedig tudtam, hogy nem, de nagyon fura volt és abba kellett hagynunk, mert attól paráztam, hogy fél másodpercen belül rámegy minden a barátomra. Szerintem ha majd megpróbáljátok, itt kéne akkor Neked lazítani, és elvonatkoztatni az érzéstől.
Igazából nem élveztem, bár vagy fél percig ment a dolog. Tényleg nagyon furi érzés volt és még furcsább volt erről beszélni a barátommal.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!