Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ízt éreztek srácok egy női punci nyalásakor? Mik a tapasztalatok?
pl. egyik barátnőmnek annyira jó izü volt, hogy addig nyaltam hogy, a végén már csak a nyálam volt a punciján.
egy másiknak meg nem birtam . mondam is neki ne haragudjon....(nem volt harag.)
jelenlegi meg a kettő között van valahol. igen mindegyik más, és különbözü illatu. de becsukott szemmel is tudni punci. az illat és iz között pedig. ugyanaz az összefüggés. ha finom illatu, finom izü is.
Nos nekem tetszik :D
Jó ízű....bár tényleg mindenkié más és más,de én még nme vettem észre,hogy aminek jó az illata,annak az íze is,de lehet,hogy így van,ezt nem tudom....
A punci illata a hagyma illatához hasonló. Nagyon finom, izgató. Az íze inkább édeskés, én még csak finom ízét éreztem...
A drágám a múltkor hagymát vágott, utána megszagoltam az ujjait, és pillanatok alatt beindultam...
00:04
Hagyma illatúXD...amúgy tényleg hasonlít hozzá:), de inkább egy kicsit sós mind édes:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!