Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sürgősségi nőgyógyászati...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sürgősségi nőgyógyászati ambulancián 72 órás tablettát szerettünk volna irattatni, erre a doki behívta a barátnőmet és olyakat mondott neki hogy később ha fiú gyereke lesz, nem lesz nemiszerve meg ilyen dolgokat. Ennek van valami alapja?

Figyelt kérdés
Ilyet még soha nem is hallottam. Bementünk szóltunk az ambulancián, erre behívták a barátnőmet, teletömték a fejét, szegény szinte sírva jött ki és még végül tablettát se kaptunk. Sehol máshol nem hallottam még ilyet, szerintem ez felháborító.
2009. okt. 17. 21:20
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Jézusom, ez nagyon durva. Pedig az lenne a dolguk, hogy indokolt esetben adjanak receptet, hogy ne következhessen be a nem kívánt terhesség. Nagyon sajnálom, hogy ez történt. Remélem nem lesz semmi rossz következménye.
2009. okt. 17. 21:24
 2/9 anonim ***** válasza:
úristen csak nem elhiszitek? dehogy van alapja. és az ilyen orvosoktól kellene elvenni az engedélyt, mi az hogy nem írta fel?! kutyakötelessége.
2009. okt. 17. 21:24
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
sya. nagyon sajnálom a barátnőd. menyjetek el ügyeletre ott felírják nektek. elszakadt a gumi?:(
2009. okt. 17. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok. A kérdésre nem válaszoltam: semmi alapja nincs

Neharagudj, de tátott szájjal ülök a monitor előtt a megdöbbentségtől...

2009. okt. 17. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez marhaság!!!!Vannak kedves orvosok:(
2009. okt. 17. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Irány másik doki ha még nem késő. Ez a doki barbár. Nyugodtan tehetnétek feljelentést az ilyen esetben kijelölt ügyvédnél. Kötelessége lett volna felírni gyógyszert. Nem szórakozásból mentetek oda. Nagyon remélem még időben vagytok.
2009. okt. 17. 21:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Pedig ha kell, akkor mindenképpen menjetek vissza! Az orvos nevét meg tessék felírni és feljelenteni!
2009. okt. 17. 21:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem kiadják a gyógyszert a barátnőm nélkül, ha a papírjait odaadom?
2009. okt. 17. 22:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Én elmentem orvoshoz (még nem vagyok 18) Elmondtam hogy mi történt, kiadta az orvos, bár nem örült hogy ilyen fiatalon, de kiadta..Tajkártyát kérte el. Semmi következménye nincs annak hogy most a bnőd bevesz egy eseményutánit. Nem lesz semmi genetikai baja a kisgyereknek, ha lesz.
2009. okt. 18. 12:05

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!