Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy szép szexi lány hogy néz ki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szép szexi lány hogy néz ki?

Figyelt kérdés
Milyen lábakkal? derékkal? fejjel? stb?
2008. jún. 24. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

ízlés kérdése. Pl. ha neked a magas, szőke, zöld szemű llányok jönnek be, szép vékony derékkal, az a másik embernek nem jön be.

Amúgy nekem a szépségkirálynők nem tetszenek, ez is csak ízlés dolga, én túl vékonynak, műnek tartom őket. Egy szexi lány szerintem nem csak csontból áll, hanem van rajta husi, fognivaló.

2008. jún. 24. 13:35
 2/8 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem megcsinál mindent az ágyban -bevállalos.
2008. jún. 24. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az ízlése, így nem lehet általánosságban elmondani hogy milyen a szexi.
2008. jún. 24. 18:58
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Jól játszik 12-húros gitáron....meztelenül:)
2008. jún. 24. 19:07
 5/8 anonim válasza:
100%
Hosszú lábakkal, nem Tesco-s zacsival takarandó fejjel, csinos derékkal és szőrtelen hónaljakkal rendelkezik.
2008. jún. 24. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:
mint én :P .. egyetértek az előttem szólóhoz:)
2008. jún. 25. 08:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem az olyan lányok tetszenek akiknek nincs lábuk meg derekuk. Tehát számomra ez teljesen mind1:)
2008. júl. 1. 02:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát.. ez mindenkinek a saját ízlése, egyénisége.. mondjuk a legtöbb fiúnak az jön be,ha a lány jó az ágyba,és karcsú, jó a dereka, és nincs dzsumbuj a hónalján, meg a lábán..:D
2008. júl. 15. 14:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!