Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lyukad ki leggyakrabban egy gumi? A gyűjtőnél vagy lejebb? És lehetséges-e hogy úgy lyukad ki hogy nem lehet észrevenni felfújáskor, hallani vagy látni például.
Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 01:10
1/4 anonim válasza:
Szia
Ha szakad, akkor szakad, észre lehet venni. Főleg, ha fel is fújod. Az,hogy hol szakad ki, attól függ, hol sérül az óvszer.
2/4 anonim válasza:
Egy gumi nem lyukad ki csak úgy magától, az gépekkel van tesztelve. Csak akkkor lyukad ki, ha nem megfelelően használják.
3/4 A kérdező kommentje:
Tehát ha kilyukad és felfújom akkor azt mindenképpen észreveszem? Mert pl egyet kiszúrtam tűvel, nagyon kis lyuk volt rajta és azt nem nagyon lehetett észrevenni, de gondolom ha lyukad használat közben akkor nem keletkezik olyan kis lyuk, mint egy kis tű hegye
2009. okt. 17. 11:20
4/4 anonim válasza:
én megfelelően használtam, mégis kiszakadt és úgy hogy csak az aktus után vettem észre... jött is utána a 72órás csodabogyó... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!