Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán már nem szereti velem a szexet?
Figyelt kérdés
Magától sose kezdeményez,de amikor meg csináljuk akkor mindig mondja,hogy várjak,mert még nem akar elmenni!Lécci segítsetek2009. okt. 16. 20:20
1/5 anonim válasza:
nálunk is valami hasonló van.ő azzal magyarázza,hogy nem kezdeményez,hogy azt akarja akkor csináljuk amikor nekem kedvem van,mert nem akar megbántani stb.
azt meg,hogy várjak,mert nem akar elmenni azért mondja,mert még érezni akar ilyesmik...
lehet,hogy ő is így van vele,nem?!
probáljatok beszélni róla,emlitsd meg neki,hogy aggódsz. :)
2/5 anonim válasza:
Attól még szereti, csak nem akarja mondani, hogy jó lenne, ha néha te is elkezdenéd ne neki kelljen rád mászni mindig, ha nem így van az se baj, mert a fiúknak nem sokáig van orgazmusuk, utána meg már nem valami nagy szám...
3/5 A kérdező kommentje:
Sztem Te félre értetted!épp az a bajom,hogy mindig én kezdeményezek!
2009. okt. 16. 20:44
4/5 anonim válasza:
Beszélj vele.
De amíg benne van miután te kezdeményezel, nagy baj nincs. A kor nem mindegy ennél a kérdésnél. Ha 16 éves, akkor félénk, ha 30, akkor teljesen másról van szó szerintem.
5/5 A kérdező kommentje:
23éves!Tegnap este kezdeményeztem és minden rendben volt!
2009. okt. 17. 09:48
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!