Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a közeli rokoni szexuális kapcsolatról?
Figyelt kérdés
ha van mondjuk egy unoka nővérem akinek bejövök és nagyon jól néz ki és nagyon odavan értem megértjük egymást, sokat nevetünk együt meg minden... szval minden megvan csak hát mégis azért rokonom :D2009. okt. 16. 20:09
1/7 anonim válasza:
Én megdugnám, de csak kotonba és biztos, hogy nem kezdenék ki vele, há csak rokon...
4/7 anonim válasza:
én is dugnám. nem járnék vele, de a szex belefér.
5/7 anonim válasza:
Nem normális dolog, végig kísér az életeteken, aztán ha felnőtök, akkor belátjátok, hogy hülyeség volt, de késő bánat lesz.
6/7 anonim válasza:
NE! Ne tedd! A törvény tiltja/bünteti, és gondolj bele... Megbánnád. Van egy rakat kurv@ akármelyik diszkóban, töcsköld azokat! Még csak nevetgélni sem kell velük!
7/7 ivilicious válasza:
azért unokanvér még elég közeli rokon...pfíj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!