Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem kíván? 2hónapja vagyunk együtt a barátommal és másfél után lefeküdtünk! Majdnem minden nap szexeltünk! Állandóan én izgatom fel, nagyon ritka, amikor ő kezdi el!
Azért nem kell ennyire értetlennek lenni, 2 hónapja vannak együtt és másfél hónap után szexeltek, vagyis először két hete. Csak, hogy a gyengébbek is megértsék.
Szerintem tuti, hogy a fáradtságtól van. Erre egyébkét nyugodtan rá is kérdezhetsz, nem hiszem, hogy megsértődne miatta.
19.20-as vagyok:Jól van na ,bocs,csak nem lehetett kihagyni!
Amúgy meg lehet,hogy ő nem kívánja annyiszor,mint te,ami nem baj,csak esetleg ő ilyen.
A legegyszerűbb,ha őt kérdezed.Lehet,hogy csak rossz napja volt...ezernyi oka lehet.:)
A szag csak kérdés volt, találgatás, vagy tényleg van? A folyástól lehet, de ha előtte zuhanyzol nem sokkal, akkor nem feltétlen lehet érezni, úgy gondolom. Ha van szag, akkor természetes, hogy amiatt.
Kicsi folyás annyira nem gáz. Használj intim törlőkendőt legalább akkor mikor tudod, hogy együtt lesztek, és nincs lehetőség tisztálkodásra. Persze ne közvetlen előtte. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!