Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek kb. hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek kb. hány centire kezdődik a punci "vágata" a köldökötöktől mérve?

Figyelt kérdés

Nekem olyan, mintha csak domb lenne, más nem látszik.Ez normális dolog? Csak itt merem megkérdezni.

15L

2009. okt. 16. 18:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Úristen.... ma valami brutál kérdések vannak kiírva.

Hogy embereknek ennyi ideje legyen ilyen SEMMIKKEL foglalkozni.

Szerinted nem normális? ha szerinted nem normális menj el dokihoz, kérdezd meg tőle, majd ő válaszol neked, eme írtó életbe vágóan fontos és értelmes kérdésre.

Nem csodálom, hogy csak itt mered megkérdezni. de még itt is égő.

2009. okt. 16. 18:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
istenem
2009. okt. 16. 18:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
És hol van a domb? A punci vágat alatt,vagy fölött? Vagy hol van a puncivágat? A domb alatt,vagy fölött? És honnan nem látszik semmi? A dombról?
2009. okt. 16. 18:22
 4/12 anonim ***** válasza:
26%

A válasz megírásának időpontja: ma 18:17

itt vagyok. szólítottál? xD

2009. okt. 16. 18:23
 5/12 nicol90 ***** válasza:
100%

punci vágata...hehe...jót mosolyogtam

ma egyre több hülye kérdést láttam

2009. okt. 16. 18:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy itt vki stand-up comedy-re gyűjt anyagot??? :D
2009. okt. 16. 18:26
 7/12 anonim válasza:
100%
a kérdésed gondlom az hogy szemből a puci-vágat látszik-e, ha simán összezárt lábbal állsz. ne aggódj emiatt szerintem szebb ha nem látszik, volt csajom aki azért idegeskedett mert látszott neki. de szerintem így is úgy is jól néz ki.
2009. okt. 16. 18:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Bárhol is kezdődik, látszik-e szemből avagy nem, csak egy a kérdés: lent minden rendben működik? Ha igen, akkor marhaság ilyesmivel foglalkozni! A szemed ugyanolyan messze van az orrodtól, füleidtől, álladtól, fejed búbjától, mint a többi nőé? Ugye nem? A melled ugyanolyan méretű és alakú, mint a többi nőé? Ugye nem? Ez éppígy egyénenként változó.
2009. okt. 16. 18:29
 9/12 anonim ***** válasza:
kb 20cm... de sulytól függ akár 40is lehet :DD:D:D
2009. okt. 16. 19:56
 10/12 A kérdező kommentje:

Akit zavar a kérdés, az ne irjon ide. Nem kell rögtön leszólni.

----

Tükörben figyeltem meg. Láttam a barátnőmét, neki egész magasan látszik. Lehet, hogy nálam az az oka, hogy teltebb testalkatú vagyok, és nagyon kidudorodik a szeméremdombom. Ha lefogyok, remélem változni fog...

2009. okt. 16. 20:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!