Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nem szeretné hogy megmasszírozzam. Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Ha elkezdeném mindig elhúzódik és inkább ő folytatja rajtam , pedig látom rajta hogy élvezné csak vhogy nem tud ellazulni.Hogyan tudnám ezt feloldani benne? Vagy lehet h tényleg nem is szeretné?2009. okt. 16. 17:44
1/9 anonim válasza:
pl én is élvezném de olyan gebe kis csontos szar vok h inkább nem engedem
2/9 anonim válasza:
Megkérdezhetem,hogy hol nem engedi? Mármint a nyakánál vagy a hátán?
Csak azért,mert az én párom például ha megfogom a nyakánál,tudod a vállak mellett,hogy megmasszírozom,akkor automatikusan összerándul és ezért nem élvezi.De a hátán végig szereti. :)
3/9 A kérdező kommentje:
a hátán az tény h nem egy kigyúrt de én így szeretem lehet h ez az oka? de akkor hogy hitessem el vele hogy nem zavar?
2009. okt. 16. 17:52
5/9 anonim válasza:
első vok
őszintén nagyon nehezen lehetne velem elhitetni
6/9 anonim válasza:
Vagy lehet, hogy szarul masszírozol, és nem kellemes neki...azért nem akarja. Megsérteni meg nem akar, ezért nem mondja.
7/9 SzSzili válasza:
Lehet hogy gyerekkori trauma és ezért nem szereti. Engem pl vert az apám és nem tudom elviselni ha valaki a hátamhoz vagy a nyakamhoz ér. 0
8/9 anonim válasza:
nem feltétlen ilyen mély az ok.
nekem egyik haverom kifejezetten utálja, ha nyomkodják a hátát.
9/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretem pedig vékony vagyok és ráadásul van egy nagy műtéti heg is a hátamon.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!