Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nicol90 kérdése:
Lányok! Kit nyalt már úgy abrátja, hogy jégkocka volt a szájjába? És miyen volt? Tetszett?
Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 16:09
1/9 anonim válasza:
Hát, igazából elég kellemetlen volt nekem. Mármint ingerlő, de nekem kellemetlenül. Én nem csinálnám többet, mert nélküle sokkal jobb.
20/L
2/9 A kérdező kommentje:
igazából csak azért tettem fel ezt a kérdést mert én nagyon élveztem amikor a volt pasim így nyalt....sőt volt olyan,hogy a hüvelyembe olvadt el a kocka:D
2009. okt. 16. 16:16
3/9 anonim válasza:
Jégkockával? JÉGKOCKÁVAL??? Mi a cél? Szexuális kielégülés vagy a hüvely mélyhűtése? Ennyi erővel vibrátor helyett használhatnának pálcikás jégkrémet! :D
4/9 anonim válasza:
nagy veszelyt jelent mikor huvelyedbe olvad el!!!
5/9 anonim válasza:
első vagyok. miért jelentene veszélyt?
6/9 A kérdező kommentje:
22:27!
Miért is lenne nagyon veszélyes?Ha arra gondolsz,hogy éles jégkocka?
2009. okt. 16. 23:22
7/9 anonim válasza:
Nem jelent veszélyt, csak vannak, akik azt hiszik, nagyon tudnak mindent...
8/9 anonim válasza:
Azért veszélyes, mert könnyen "felfázhat" az ember. Akinek volt ilyen az tudja milyen, akinek nem annak hiába beszélnek.Lehet, hogy a felfázásnál durvább dolog is történhet...
9/9 anonim válasza:
igen felfázhatsz..és az nagyon kellemetlen:S nagyon rossz..akinek már volt..tudja miről beszélek://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!