Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak közöttetek szex mániások?
Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 00:54
13/20 anonim válasza:
Én sajna nem vagyok az, de a Párom kegyelenül. Reggel még fel sem keltem már piszkál. Neki a napi 3 lenne a tökéletes, v nepi 1x, de azt reggeltől estig... :-)
14/20 anonim válasza:
napi többször is mehet, nem lehet megunni
15/20 anonim válasza:
Nem tom, lehet hogy én is az leszek.
Mert sokat szoktam masztizni,
14/F
16/20 A kérdező kommentje:
Bocsi de én nem azért tettem fel eme kérdést mert a jelentkezéseteket várom hanem csak kíváncsi voltam rá hogy rajtam kívül is vannak e még,fiúk,lányok,párok akik a sex-re gyomorlyukasztóan kivannak éhezve.
Én imádok nappal szeretkezni mert akkor legalább látom is azt a kívánatos tátogó muffot!
2009. okt. 17. 09:40
17/20 anonim válasza:
24 éves szűz lány? ;) Összejöhetnénk. ;) :D
Mellesleg minden egészséges férfi szexmániás! :)
18/20 anonim válasza:
jelentem én is az lennék! Napi egy simán! De nem 5 perces hanem 1-2 órás. Ja és 32/F
19/20 anonim válasza:
2009-10-16 01:06
Engem érdekelne a cím. :)
2009-10-16 13:09
Bár minden csaj ilyen lenne! ;)
20/20 anonim válasza:
2009-10-16 13:09
"mikor kapom meg a lényeget..."
Ez nagyon tetszik :)
Ilyen asszony kell nekem :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!